2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī hospitalizēts sirmgalvis, kurš bija saindējies ar piedeguša ēdiena dūmiem (PAPILDINATS)

Jēkabpilī hospitalizēts sirmgalvis, kurš bija saindējies ar piedeguša ēdiena dūmiem (PAPILDINATS)

(Pievienota 2. un 3.rindkopa)

 

Jēkabpilī ceturtdien hospitalizēts kāds sirmgalvis, kurš bija saindējies ar piedeguša ēdiena dūmiem, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

 

Plkst. 16.37 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Pils rajonu Jēkabpilī, kur dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī uz plīts 0,2m 2 platībā bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens. Ugunsgrēkā cieta 68 gadus vecs vīrietis, kurš saindējās ar degšanas produktiem un tika hospitalizēts. Plkst. 17.06 ugunsgrēks tika likvidēts.

 

VUGD aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un neatstāt bez pieskatīšanas ēdienu uz plīts, jo tas var novest pie ugunsnelaimes. VUGD iesaka ikvienā mājā uzstādīt dūmu detektorus, jo tas ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā laikus pamanīt iespējamo ugunsnelaimi un līdz ar to pasargāt sevi, savas mājas un līdzcilvēkus no iespējamām briesmām.

 

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 29 notikumiem, no kuriem ar ugunsgrēkiem bija saistīti deviņi, bet ar glābšanas darbiem - 16.

Atstājiet komentāru