2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Līdz gada beigām jāmaina apliecības, kuras uzrādāmas braukšanas maksas atvieglojumu saņemšanai Jēkabpilī

Līdz gada beigām jāmaina apliecības, kuras uzrādāmas braukšanas maksas atvieglojumu saņemšanai Jēkabpilī

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsniedz Jēkabpilī deklarētajiem iedzīvotājiem, kuru vecums ir 70 gadi un vairāk, apliecības, kuras uzrādāmas braukšanas maksas atvieglojumu saņemšanai.* No 2015.gada 1.novembra Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsniegs jauna tipa apliecības, kurās būs arī dokumenta turētāja fotogrāfija.

Iedzīvotāju ievērībai – Jēkabpils pilsētas pašvaldības izsniegtas apliecības braukšanas maksas atvieglojumu saņemšanai, kas iesniegtas 2012.gadā un vēlāk, ir derīgas līdz 31.12.2015. un tās ir jānomaina laika periodā no 2015.gada 1.novembra līdz 31.decembrim.

Lai saņemtu apliecības:

1. Jāierodas personīgi Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā, tās klientu apkalpošanas speciālistam jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments un jāiesniedz personas fotogrāfija 3 x 4 cm.

2. Ja persona nevar ierasties personīgi, tad pilnvarotā persona Vienas pieturas aģentūras klientu apkalpošanas speciālistam uzrāda derīgu personu apliecinošu dokumentu un pilnvaru par tiesībām rīkoties pilnvarotāja vārdā.

Apliecības nozaudēšanas gadījumā jāvēršas Vienas pieturas aģentūrā.

* Par vienu braucienu pilsētas teritorijā pensionāriem, kas vecāki par 70 gadiem, uzrādot braukšanas atvieglojumu apliecinošu dokumentu – jāmaksā 0,24 euro.

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Skļarska
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste

Atstājiet komentāru