2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpilī karjeras nedēļā paredzētas vairāk nekā 50 aktivitātes

Jēkabpilī karjeras nedēļā paredzētas vairāk nekā 50 aktivitātes

Šodien Jēkabpilī sākas un līdz 16.oktobrim norisināsies "Karjeras nedēļas 2015" pasākumi - kopumā vairāk nekā 50 dažādas aktivitātes,  informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības jaunatnes lietu speciāliste Lāsma Skļarska.

 

Karjeras nedēļa ir pasākumu cikls, kura gaitā jauniešiem būs iespēja iepazīt un plānot savu nākotnes nodarbošanos, tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, apmeklēt uzņēmumus un karjeras konsultācijas. Jaunieši varēs piedalīties radošajās darbnīcās un konkursos, kā arī laimēt balvas. Šogad Karjeras nedēļas vadmotīvs ir "Atver profesijas durvis!", galveno uzmanību veltot nākotnes profesijas iepazīšanai radošā un atraktīvā veidā.

 

Jēkabpilī Karjeras nedēļas gaitā norisināsies gan izglītības iestāžu iekšējie pasākumi, gan starpskolu pasākumi - kopumā vairāk nekā 50 karjeras izglītībai veltītu aktivitāšu. Tāpat šajā nedēļā būs iespējams doties mācību ekskursijās uz Jēkabpils pilsētas uzņēmumiem un iestādēm.

 

Karjeras nedēļu organizē Valsts izglītības attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas pilsētu un novadu pašvaldībām un izglītības pārvaldēm. To atbalsta Eiropas Komisijas programma "Erasmus+" Karjeras konsultēšanas un informācijas tīkla "Euroguidance" ietvaros.

 

Šogad Karjeras nedēļas pasākumi norisināsies vienlaikus 20 Latvijas pilsētās un novados: Rīgā, Cēsīs, Jelgavā, Jēkabpilī, Gulbenē, Kuldīgā, Liepājā, Ventspilī, Rojā, Rēzeknē, Daugavpilī, Valmierā, Alūksnē, Saldū, Ogrē, Lielvārdē, Talsos, Dagdā, Preiļos un Tukumā.

 

Saistīta ziņa:Jēkabpilī karjeras nedēļā – vairāk nekā 50 pasākumu (PROGRAMMA)

Atstājiet komentāru