2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Rotaļu laukumu Kena parkā turpinās pilnveidot pavasarī (FOTO)

Rotaļu laukumu Kena parkā turpinās pilnveidot pavasarī (FOTO)

Rotaļu laukums Jēkabpilī Kena parkā ir nodots ekspluatācijā, taču darbi pie tā pilveidošanas turpināsies vēl arī pavasarī. SIA „MK Dizains” rotaļu laukumu ekspluatācijā nodeva gandrīz mēnesi vēlāk – 6.oktobrī nevis 9.septembrī, ka līgumā bija paredzēts.

 

Pavasarī paredzēts uz vaļņa apkārt laukumam izvietot soliņu virsmu un izbūvēt vēl jaunus objektus rotaļu laukumā. Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds salcevičs sacīja, ka laukuma svinīga atklāšana pagaidām nav paredzēta.

 

Jautāts vai uzņēmējs saņems kādu sodu par objekta nenodošanu paredzētajā termiņā, Salcevičs norādīja, ka nesaņems, jo ticis pārslēgts līgums par nodošanas termiņu un mainīts nodošanas termiņš. Laukuma izbūve kavējusies objektīvu iemeslu dēļ, Dambja un Kļavu ielu rekonstrukcija kavējusi objektam piegādāt vairākas detaļas.

 

Jaunā rotaļu laukuma izmaksās ir vairāk nekā 42 tūkstoši eiro un patlaban tas ir guvis lielu popularitāti pilsētas bērnu vidū. Katru pēcpusdienu pēc mācībām skolā šeit pulcējas jaunāko klašu skolēni, kas ar aizrautību izmanto visus rotaļu laukuma objektus. Te atpūsties nāk arī māmiņas ar saviem mazuļiem.

 

Pie rotaļu laukuma, kārtības nodrošināšanai, izvietotas videonovērošanas kameras, kas gan dienā, gan naktī fiksē visu, kas notiek laukuma apkārtnē. Jēkabpils domes izpilddirektors Guntars Gogulis norāda, ka šobrīd ir beigušies rekonstrukcijas darbi Dambja un Kļavu ielās un turpmāk tiks pastiprināti uzraudzīts, lai Kena parkā nepulcētos grādīgā cienītāji un šeit nenotiktu iedzeršanas.

 

Komentāri (0-1/1)

  • iedzīvotāja
    02.07.2018 18:28
    mazs gan tas bērnu laukums!

Atstājiet komentāru