2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jēkabpilī no tilta nokritis 10 gadu vecs zēns

Jēkabpilī no tilta nokritis 10 gadu vecs zēns

Jēkabpilī piektdienas vakarā no tilta nokritis 10 gadu vecs zēns,informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

 

Zēns no tilta no piecu līdz septiņu metru augstuma nokritis pie Krustpils saliņas. Ugunsdzēsēji glābēji zēnu nogādājuši līdz neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnai.

 

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša sacīja, ka zēns guvis abu roku lūzumus un smadzeņu satricinājumu. Zēns mediķiem teicis, ka pakāpies uz tilta margām.

 

VUGD kopumā pagājušajā diennaktī saņēmis 42 izsaukumus, no kuriem 16 bija ugunsgrēki, 22 - glābšanas darbi, bet četri izrādījās maldinājumi.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar BNS

Komentāri (0-2/2)

  • Lana
    02.07.2018 18:25
    Visi mūsu pagalma bērni raud,saka ka Rīgā roku pa gabaliņiem liek,puika meiteņu priekšā pazīmēties gribēja nu un čuššš vien sanāca.Lai turās un ķepurojam mazais,vecākiem izturību.Bērni gaida draugu atpakaļ un meita saka:Kas man tagad zem loga svilpos?
  • Pamatīgs
    02.07.2018 18:25
    Man rādīja to vietu kur tas puika piezemējās. Viņam ļoti paveicās netrāpīja tiem akmeņiem. Tad būtu beigas noteikti. Viadukts gan nohaltūrūrēja un pēc tilta remonta gultni neiztīrīja. Nu labi ka tomēr puikam viss būs kārtībā.

Atstājiet komentāru