2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Jēkabpilī tirdzniecības centrā “Sēlija” atskan trauksmes sirēna, tiek evakuēti cilvēki (FOTO, VIDEO)(PAPILDINĀTA)

Jēkabpilī tirdzniecības centrā “Sēlija” atskan trauksmes sirēna, tiek evakuēti cilvēki (FOTO, VIDEO)(PAPILDINĀTA)

(Pievienota 4. un 5. rindkopa)

Jēkabpilī, tirdzniecības centrā “Sēlija” ceturtdien atskanēja trauksmes sirēna un tika evakuēti cilvēki.

 

Aculieciniece Lāsma stāsta, ka ap pulksten vieniem dienā tirdzniecības centrā sākusi skanēt trauksmes sirēna un skaļrunī notikusi izziņošana, ka izveidojusies ekstremāla situācija, aicinot visus pamest telpas. Tika evakuēti pircēji un pārdevēji gan no hipermārketa “RIMI”, gan no mazajiem veikaliņiem. Lāsma novērojusi, ka cilvēki un pārdevēji bez kavēšanās devušies uz izeju, mazie veikaliņi tika slēgti. Pēc kāda laika, apmēram 15 minūtēm cilvēkiem tika atļauts atgriezties centra telpās.

 

Neoficiāla informācija vēsta, ka trauksmes signalizācija nostrādājusi piedegušas picas dēļ, iespējams, picērijā "Tomato".

 

RIMI sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite skaidro, ka "signalizācija nenostrādāja mūsu veikalā (RIMI), bet gan visā centrā, kas nozīmē, ka signalizācijas cēlonis mūsu veikala telpās neatradās."

 

Savukārt tirdzniecības centra “Sēlija” mārketinga speciāliste Evija Spruksta-Meroža sarunā ar Radio1.lv komentē, ka “šodien, 3.septembrī tirdzniecības centrā „SĒLIJA”, Jēkabpilī, Vienības ielā 7, plkst. 13.10 atskanēja trauksmes signalizācija. Saskaņā ar ugunsdrošības instrukcijām, apmeklētāji un apkalpojošais personāls tika nekavējoties evakuēti. Pēc tirdzniecības centra apgaitas, tika konstatēts nenozīmīgs sadūmojums, ko iztraisīja maizes krāsns. Plkst.13.20 tika atsākta tirdzniecības centra „SĒLIJA” pilnvērtīga darbība. Tirdzniecības centra vadība izsaka pateicību apmeklētajiem par sapratni. Mūsu prioritāte ir Jūsu drošība.”

 

Aculieciniece Lāsma redakcijai iesūtīja arī video un foto no trauksmes brīža.

 

 

{videobox}kqQEt8bmAis{/videobox}

Komentāri (0-2/2)

  • Aculiecinieks
    02.07.2018 18:25
    Бред!!!
  • Cilveks
    02.07.2018 18:25
    Trauksmes sirena pati no sevis nevareja saakt darboties, tik tadaa sakaraa, ja apsardzes darbinieki nebus laiciigi ieverojusi uz panela atnaakusho trauksmes nostrades vietu,pienemusi un apsekojusi. Ja taa butu bijis, iztiktu bez evakuacijas. Protams par laimi viss kartiibaa.

Atstājiet komentāru