2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Māju apsaimniekošanas biedrība “Bebru atmoda” veikusi balkonu remontu (FOTO)

Māju apsaimniekošanas biedrība “Bebru atmoda” veikusi balkonu remontu (FOTO)

Māju apsaimniekošanas biedrība “Bebru atmoda” jūlijā veikusi ēkas Bebru ielā 4 balkonu remontu. Remontdarbus veica SIA "Ošukalns celtniecība".

 

Biedrības valdes priekšsēdētājs Ingars Ozols Ozoliņš sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka projektēšanas un remontdarbu kopējās izmaksas ir 10 000 eiro. Šobrīd Jēkabpils būvvaldē ir iesniegts projekts par remontdarbiem ēkā Bebru ielā 3, kas varētu sākties septembrī.

 

Jau ziņots, ka māju apsaimniekošanas biedrība “Bebru atmpda” darbojas piecus gadus un apsaimnieko divas mājas Bebru ielā 3 un 4. Ingars Ozols Ozoliņš stāsta, ka šajā laikā daudzkas ir izdarīts - nomainītas durvis, pastkastes, saliktas elektroniskās kodatslēgas, remontētas inženierkomunikācijas.

 

Jautāts par nesen izveidoto biedrības “Bebru atmoda” mājaslapu sociālajā tīklā Facebook.com, Ingars Ozols Ozoliņš teic, ka izvēlējies šādu komunikācijas veidu, lai uzskatāmi parādītu paveikto un rosinātu uz turpmāko darbību un sadarbību, jo nereti tiešie kontakti un sarunas esot ar gana lielu negatīvismu. Ne visi vēlas remontus, jo tas prasa uzņemties finansiālās saistības. Jaunizveidotajā mājaslapā iecerēts informēt gan biedrības biedrus, gan citus Bebru ielas mikrorajona iemītniekus par “Bebru atmoda” labajiem darbiem. Mājaslapā paredzēts ievietot fotogalerijas par veiktajiem darbiem apsaimniekotajās ēkās, drīzumā būs skatāmas fotogalerijas par tuneļa remontu un lietusūdens noteku kapitālo remontu.

 

Atstājiet komentāru