2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Ģimene saņem ziedojumu jaunajam mācību gadam

Ģimene saņem ziedojumu jaunajam mācību gadam

23.jūlijā Sarkanā Krusta kontā tika ieskaitīti 100 eiro ar pavadvēstuli no fotogrāfa Jāņa Ozoliņa, jēkabpilieša, kurš pēdējos 14 gadus dzīvo Īrijā. Pavadvēstulē J. Ozoliņš skaidro, ka iemaksas mērķis ir palīdzēt vienai ģimenei segt daļēji izdevumus, kas rodas bērnus sagatavojot skolai un lūdz Sarkanajam Krustam uzmeklēt ģimeni, kurai šāda palīdzība būtu nepieciešama. Kā arī lūdz, lai cilvēki, kuriem tiks nodots ziedojums būtu godīgi un ar patiesu vēlmi izaudzināt un izskolot savus bērnus par krietniem cilvēkiem.

Šodien, 30.jūlijā, Sarkanais Krusts, konsultējoties ar bērnu aprūpes māsu Olgu Venčeli par to, kuram šis ziedojums būtu visnepieciešamākais, pārskaitīja naudu Lindas Balodes ģimenei. Linda ar vīru audzina piecus bērnus – vecākā meita studē Rīgā, bet jaunākie četri vēl mācās Jēkabpilī. Ģimene ir pateicīga par saņemto atbalstu. Ziedojumu ģimene izmantos apavu un sporta tērpu iegādei, kas tuvojoties jaunajam mācību gadam, esot visnepieciešamākais.

Latvijas Sarkanā Krusta Jēkabpils novada izpilddirektore Velta Ozoliņa norāda, ka šāds ziedojums esot pirmo reizi: „Ceru,ka tas kļūs par tradīciju un, ka turpmāk uz katru jaunu mācību gada sākumu mēs varēsim iepriecināt kādu labu, kārtīgu, centīgu ģimenīti ar naudas pabalstu.”

Komentāri (0-3/3)

  • Zinīte
    02.07.2018 18:25
    Tiešām priecē, ka atbalsts tiek ğimenei, kas patiesi to pelnījusi.
  • Tīna
    02.07.2018 18:25
    Jauka ģimenīte, kurā aug krietni bērni. Veiksmi!
  • Agris
    02.07.2018 18:25
    Lai veicas skolas gaitās!!!

Atstājiet komentāru