2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpils pilsēta sekmīgi pārstāvēta „Uzņēmēju dienās Zemgalē”

Jēkabpils pilsēta sekmīgi pārstāvēta „Uzņēmēju dienās Zemgalē”

17. un 18. aprīlī Jelgavā notika reģionālā uzņēmējdarbības izstāde „Uzņēmēju dienas Zemgalē 2015”, ko organizēja Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), Jelgavas pilsētas pašvaldība un Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācija.
„Uzņēmēju dienas Zemgalē” nu jau kļuvis par ikgadēju pasākumu, kas šogad pulcēja vairāk nekā simts dalībniekus – ražotājus, amatniekus, pakalpojumu sniedzējus, skolēnu mācību firmas un pašvaldības no Rīgas, Jelgavas, Jēkabpils, kā arī Bauskas, Saldus, Skrīveru, Madonas un Pļaviņu novadiem.
Jēkabpils pilsētas uzņēmēji šajā izstādē piedalījās pirmo reizi. Kopīgā stendā par pilsētas tūrisma piedāvājumu informēja Jēkabpils tūrisma informācijas centrs un Jēkabpils vēstures muzejs.
Apmeklētājus īpaši piesaistīja Jēkabpils tūrisma centra piedāvātā aktivitāte – dambrete „Pa lūša pēdām uz Jēkabpili!”
Izstādes ietvaros arī Jēkabpils Agrobiznesa koledžas audzēkņi informēja par studiju iespējām Jēkabpilī, savukārt Jēkabpils uzņēmēju biedrība nodrošināja informāciju par uzņēmējdarbības vidi pilsētā un biedrībā esošo uzņēmēju pārstāvniecību.
Par cienastu izstādes apmeklētājiem gādāja SIA „Margret”. Uz lielās skatuves ar muzikālo programmu uzstājās kapela „Kreicburgas ziķeri”. Par veiksmīgo vizuālo noformējumu Jēkabpils pilsētas stends saņēma LTRK veicināšanas balvu.
„Jēkabpils ir viens no diviem Zemgales reģiona attīstības centriem. Būt šajā izstādē, nozīmē parādīt, ka Jēkabpils pilsēta reģionālā līmenī ir konkurētspējīga gan biznesa, gan izglītības, gan tūrisma jomās. Ieguvumi no dalības izstādē noteikti nebūs tūlītēji, bet esmu pārliecināts, ka uz kopējā fona, mēs tikām pamanīti un pašvaldību līmenī parādījām labu sniegumu, parādījām, ka esam un attīstāmies” tā domes priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos Aivars Kraps.
Pasākumu finansiāli atbalstīja Jelgavas pilsētas pašvaldība, Jēkabpils pilsētas pašvaldība un uzņēmums PET Baltija.

Atstājiet komentāru