2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

„Cita atpūta” viesojas Jēkabpils dzīvnieku patversmē (FOTO)

„Cita atpūta” viesojas Jēkabpils dzīvnieku patversmē (FOTO)

Lieldienu brīvdienas naktskluba „Cita atpūta” kolektīvs devās ciemos uz Jēkabpils dzīvnieku patversmi, lai nogādātu tās iemītniekiem dzīvnieku barību, kas iegādāta par naktskluba apmeklētāju atstāto dzeramnaudu.

Naktskluba kolektīvs nolēma iztērēt visu dzeramnaudu, kas saņemta marta pēdējā nedēļas nogalē, dzīvnieku patversmes vajadzībām. Kopumā kluba apmeklētāji šim mērķim nodeva 136 eiro un 56 centus. Paldies visiem, kas atsaucās šim aicinājumam!

Par šo naudu tika iegādāti kaķu un suņu konservi, svaigi kauliņi un dažādu graudu putraimi. Darbinieku bija sagādājuši arī vairs nevajadzīgas segas, palagus un citas dzīvniekiem noderīgas lietas.

Jau iepriekš ir ziņots, ka ir plānots ierīkot jaunu patversmi. Šim mērķim Jēkabpils pilsētas pašvaldība lietošanā ir nodevusi bijušo veterinārās laboratorijas ēku, kas atrodas tieši pretī esošai patversmes ēkai. Lai dzīvniekus varētu uz to pārvietot, ēkā nepieciešams veikt remontdarbus: ierīkot apkuri, telpas piemērot dzīvnieku vajadzībām.

Pilsētas iedzīvotāji, kas vēlas palīdzēt ar naudas līdzekļiem ēkas remontam, tos var pārskaitīt uz ziedojumu kontu: LV80UNLA0009003467779, A/S SEB banka PVN Reģ. Nr. LV45403006010 vai arī personīgi nodot dzīvnieku patversmes kopējai Lidijai ar norādi „remonta darbiem”. Jēkabpils dzīvnieku patversme būs pateicīga arī pilsētas uzņēmējiem, kas remonta darbiem palīdzēs ar naudas līdzekļiem vai celtniecības materiāliem.

Tāpat ikviens ir aicināts ziedot arī ikdienas vajadzībām, pirms tam noskaidrojot, kas šobrīd ir visvairāk nepieciešams. Tālrunis uzziņām: 28342253 (Lidija). 

Komentāri (0-1/1)

  • A
    02.07.2018 18:22
    Ļoti laba iniciatīva! Ja katrs uzņēmums dotos uz dzīvnieku patversmi un vel kādu sunīti vai kaķīti paņemtu sava arūpē, vispšr būtu ideāli

Atstājiet komentāru