2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī šodien ieradīsies Krievijas vēstnieks Latvijā

Jēkabpilī šodien ieradīsies Krievijas vēstnieks Latvijā

Šodien uz Jēkabpils tautas namā notiekošo Krievijas Valsts kamerorķestra „Maskavas Virtuozi" 1.vijoles, Starptautisko konkursu laureāta Alekseja Lundina koncertu ieradīsies Krievijas Federācijas Ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Aleksandrs Vešņakovs.
 
 
Jau ziņots, ka šodien plkst. 18.00 Jēkabpils Tautas namā uz vijoļmūzikas vakaru aicina Krievijas Nopelniem bagātais skatuves mākslinieks, Krievijas Valsts kamerorķestra „Maskavas Virtuozi" 1.vijole, Starptautisko konkursu laureāts Aleksejs Lundins.
 
 
Kopā ar izcilo mākslinieku koncertēs arī viņa meita Marija Lundina (vijole) un dzīvesbiedre, Krievijas Valsts kamerorķestra māksliniece, Starptautisko konkursu laureāte Tatjana Fedosejeva (klavieres). Programmā Kreislera, Paganini, Bēthovena un citu klasiķu skaņdarbi.

Komentāri (0-5/5)

  • Kristians to Urologs
    02.07.2018 18:16
    Tautībai nav nozīmes, bet cilvēkiem gan. Ja par tautīu, tad starp mums latviešiem arī ir tik dauz pretekļu, ka bail sametas. Tāpēc vienreiz būtu jāsaprot, ka ne jau tautība ko nosaka, bet intelektuālais līmenis! Un Lundins ir visaugstākās proves mākslinieks. Tas, ka Vešņakovs apmeklē šo koncertu, tas jau ir otršķirīgi. Ja grib, lai apmeklē. Labāk šo pasākumu, nevis Jauno vilni. Lūk tieši šī izvēle liek Vešņakovam piešķirt vienu + punktiņu!
  • Urologs Bērziņš
    02.07.2018 18:16
    Lai klausās pats savus krievus.
  • nav svarigi
    02.07.2018 18:16
    stulbeni kas sita visu laiku rej uz Krieviju un visu kas ir saistits ar Krieviju. ;)
  • Klausītāja
    02.07.2018 18:16
    Gribēju doties uz koncertu, bet pārdomāju, paldies par informāciju
  • jēkabpiliete
    02.07.2018 18:16
    Ieradīsies uz koncertu vai pamācīt kā latviešiem savā valstī pareizāk uzvesties.

Atstājiet komentāru