2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Jaunos vecākus aicina uz Noderīgo padomu skolu

Jaunos vecākus aicina uz Noderīgo padomu skolu

Marta beigās Jēkabpils pilsētas pašvaldības Iekļaujošas izglītības atbalsta centrs atklāja Noderīgo padomu skolu jaunajiem vecākiem. Tikšanās laikā vecāki tika iepazīstināti ar centra speciālistiem un plānotajām sarunu tēmām, kā arī paši vecāki ieteica tēmas, ko vēlētos pārrunāt ar pieaicinātajiem speciālistiem.
 

Noderīgo padomu skola paredzēta jaunajiem vecākiem un tās laikā iespējams saņemt bezmaksas psihologa, speciālā pedagoga, logopēda ieteikumus, kā arī vecāki paši var ieteikt interesējošos speciālistus, kuru viedokli vēlētos uzklausīt.

 

Tikšanās reize jau pavisam drīz - ceturtdien, 15.maijā, plkst. 15.00 Jēkabpilī, Draudzības alejā 26. Šoreiz tiks runāts par agrīnā vecumposma attīstības īpatnībām, kā arī drošās piesaistes veidošanas nozīmi - par to, kā pieaugušie var radīt bērnam drošības sajūtu un izveidot patiešām ciešas attiecības ar bērnu, ievērojot dažus pavisam vienkāršus audzināšanas principus.

 

            Ikvienam vecākam, kam šī ziņa varētu būt noderīga, aicinām nekautrēties un sazināties ar centra speciālistiem, lai pieteiktos uz tikšanos. Kontakttālrunis 20371529 vai e-pasts dace.laizane@jekabpils.lv.

 
 

Atstājiet komentāru