2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Brīvdienās rindā pie Jēkabpils tilta atkal jāgaida vismaz stundu

Brīvdienās rindā pie Jēkabpils tilta atkal jāgaida vismaz stundu

Kaut arī būvnieki solīja, ka Jēkabpils tilta būvdarbi braucējiem īpašus sarežģījumus neradīs, šīs brīvdienas pierādīja pretējo.
 
Automašīnu rindas veidojās vismaz divu kilometru garumā un, lai šķērsotu tiltu no Daugavas kreisā krasta, bija nepieciešama stunda un desmit minūtes, novēroja Radio1.lv.
 
Par notiekošo šoferi, protams, bija sašutuši un ierosināja, ka arī brīvdienās vai vismaz sestdienās, satiksme tomēr būtu jāregulē regulētājiem nevis ar luksoforu. Par to viņi ir gatavi sūdzēties Jēkabpils domei.

Komentāri (0-4/4)

  • iveta
    02.07.2018 18:16
    Labdien,jaa pati ar savu gimeni biju sajas brivdienas sai garaja rinda un tas ir kautkads neprats ta jau karsti gruti es veel pietam esmu grutniece 7 menesi un berns vislaik ideja ka karsti,un mes kadas 30-40min tani rinda pavadijam,zeel ka musu valdiba ir tik neuzticama un solito nedara.
  • autore
    02.07.2018 18:16
    Paldies latviešu valodai par aizrādījumu.
  • Latviešu valoda.
    02.07.2018 18:16
    Labdien!
    Patīkami lasīt rakstu, kas piesātināts ar pareizrakstības kļūdām. Ja reiz publicējam rakstu, tad pacenšamies to uzrakstīt korekti... :-?
    Paldies!

    Un jā, tilta remontdarbi Jēkabpilī ir kā pamatīgas zobu sāpes.. Gandrīz jāsāk piekrist Sprukta kunga skaļajiem saukļiem un ieteikumiem. :sigh:
  • Būvnieks
    02.07.2018 18:16
    Sveiki!
    Problēmu var arī atrisināt pagarinot zaļās gaismas signālu. Manuprāt tas ir tikai pašsaprotami un satiksmes organizētājam ar pieredzi tas būtu jāzin.

Atstājiet komentāru