2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Brīvības ielu paplašinās lielveikala “Maxima XX” vajadzībām, papilddarbu  izmaksas sedzot, iespējams, no pašvaldības naudas (PAPILDINĀTS)

Brīvības ielu paplašinās lielveikala “Maxima XX” vajadzībām, papilddarbu izmaksas sedzot, iespējams, no pašvaldības naudas (PAPILDINĀTS)

dubultielaJēkabpils domē pirmdien notika preses konference, kurā stāstīja par remontdarbu gaitu Brīvības un Rīgas ielās. Viena no problēmām, kas būvniekiem jāatrisina remontdarbu laikā – Brīvības ielas braucamās daļas paplašinājums apmēram par vienu metru posmā no Dambja līdz Katoļu ielai. Tas nepieciešams, jo tuvākajā nākotnē šajā posmā tiks būvēts lielveikals " Maksima XX". Ielas braucamo daļu paplašinās uz gājēju ietves rēķina. Kā sacīja Jēkabpils domes Ceļu un ielu fonda un pārvadājumu daļas vadītājs Aivars Kraps, tas nepieciešams, lai ērti varētu piekļūt lielveikalam. Jēklabpils domes izpilddirektors Dainis Līcis nezināja teikt, kas maksās par šiem papildu būvdarbiem vai pašvaldība no projektu naudas vai izdevumus segs lielveikals "Maxima XX".

Atstājiet komentāru