2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī nelaimīgs mīlnieks dedzina šķūnīšus; draud pielaist uguni mīļotās dzīvokļa durvīm

Jēkabpilī nelaimīgs mīlnieks dedzina šķūnīšus; draud pielaist uguni mīļotās dzīvokļa durvīm

Jēkabpilī Pils rajonā ļaundaris nodedzinājis vairākus šķūņus, kurus ielenc vairākas daudzdzīvokļu mājas. Iedzīvotāji ziņo, ka uguni tiem esot pielaidis kāds dusmīgs mīlnieks, kuru atraidījusi sirdsdraudzene, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Radio1.lv jau ziņoja, ka naktī no 16. uz 17.janvāri pirms pusnakts Jēkabpils Pils rajona iedzīvotāji pamanīja, ka ar lielu liesmu, ieskauti dūmu mutulī, deg malkas šķūņi pagalma vidū.

Šķūņus ieskauj vairākas daudzdzīvokļu mājas, kurās dzīvo simtiem cilvēku. Šķūņus iedzīvotāji izmanto malkas glabāšanai.

Visvairāk cietuši daži šķūņi, tie pilnībā izdeguši. Iedzīvotājs Normunds, kas atsūtīja Radio1.lv aculiecinieka foto no ugunsgrēka vietas, stāsta, ka ieradušies ugunsdzēsēji, kuri ar ugunsnelaimi cīnījās vairākas stundas.

No viena šķūņa tika iznesti divi gāzes baloni. Ja tajos bija gāze un ja tie eksplodētu, sekas varēja būt nopietnas, teic Normunds.

Iedzīvotāji stāsta, ka mēnesi pirms šīs ugunsnelaimes, iespējams, tā pati persona esot centusies ieriebt bijušajai draudzenei, tomēr iedzīvotāji apturējuši degšanu saviem spēkiem.

Uzsākts kriminālprocess par ļaunprātīgu dedzināšanu, informē Valsts policijas Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis.

Likumsargi ir informēti arī par iedzīvotāju "nelaimīgā mīlnieka" versiju, tomēr nesteidz tai pieslieties, jo neesot gana pierādījumu.

Aizdomās turamo pagaidām nav, teic Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis.

Z. Januševskis raidījumam neatklāja, vai uz pārrunām iecirknī ir izsaukta iedzīvotāju pieminētā persona, ņemot vērā apkaimē dzīvojošo, tostarp bijušās draudzenes, pamatotās aizdomas.

Aculiecinieka foto
Avots: apollo.lv

Saistīta ziņa: Jēkabpilī naktī uz ceturtdienu dega šķūnīši (Papildināts ar aculiecinieka foto)

Atstājiet komentāru