2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

Par SIA JK Namu pārvalde vadītāja amatu cīņu turpina četri pretendenti

Par SIA JK Namu pārvalde vadītāja amatu cīņu turpina četri pretendenti

Noslēdzies arī pagarinātais termiņš dalībai konkursā uz SIA JK Namu pārvalde vadītāja amatu. Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers skaidro, ka pieteikšanās termiņu pagarināja, jo tika secināts, ka sākotnēji noteiktās prasības sašaurināja iespējamo pretendentu loku, jo tika prasīta izglītība namu apsaimniekošanas jomā, pagarinot termiņu prasības tika paplašinātas, piemēram, tika pievienots, ka pretendenti var  būt arī ar ekonomikas vai būvniecības jomas augstāko izglītību.

Kā norāda Uldis Skreivers, atsaucība nebijusi liela, pagarinātā konkursa termiņa laikā pieteicās tikai divi pretendenti. Līdz ar to abos konkursa posmos kopumā pieteikušies – deviņi. Konkursa komisija izvērtējusi pretendentu iesniegtos dokumentus un konkursa kārtai izvirzījusi četrus. 7.maijā notiks konkursa komisijas sēde, kurā izvēlēsies atbilstošāko SIA JK Namu pārvalde valdes priekšsēdētāja amatam.

Uldis Skreivers sacīja, ka konkursa otrās kārtas pretendentu vidū ir trīs kungi un viena dāma. Divi pretendenti esot jēkabpilieši, viens no Preiļu novada un viens, kas dzīvojot gan Jēkabpilī, gan citviet.

Jau ziņots, ka SIA “JK Namu pārvalde” valdes priekšsēdētāja Elita Freija Jēkabpils novada pašvaldībai iesniegusi atlūgumu. 

Sarunā ar Radio1.lv Elita Freija sacīja, ka šāds lēmums pieņemts, jo ģimene pārceļas uz citu dzīvesvietu tuvāk Rīgai un lielā attāluma dēļ vairs nebūs iespēja izbraukāt uz darbu.  Elitas Freijas pēdējā darba diena bija 18.martā. Laika periodā, no Elitas Freijas aiziešanas no amata līdz jauna valdes locekļa apstiprināšanai, SIA JK Namu pārvalde vada uzņēmuma galvenais inženieris, prokūrists Jānis Antonovs.

Komentāri (0-2/2)

  • Slota
    28.04.2024 11:40
    Atkal izvērtēs un ieliks " labāko" . DDDDDD Pēc ģīmja un līdzības tādu pašu.
  • Sētnieks
    27.04.2024 21:14
    Kuru savējo atkal ieliks,konkurss jau teātris,kā katrs konkurss uz kapitālsabiedrībām.

Atstājiet komentāru