2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Par Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes vadītāju ieceļ finansisti Baibu Voltmani

Par Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes vadītāju ieceļ finansisti Baibu Voltmani

Šodien Jēkabpils novada domes sēdē par Attīstības pārvaldes vadītāju iecelta Baiba Voltmane, liecina pašvaldības publiskotā informācija.

Ņemot vērā līdzšinējā Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes vadītāja Ilmāra Luksta iesniegto iesniegumu par atbrīvošanu no ieņemamā amata, tika izsludināts atklāts konkurss uz šo amatu.

Konkursa komisija Voltmani ir izvēlējusies kā izvirzītajām prasībām atbilstošāko.

Voltmane līdz šim ieņēma Jēkabpils novada pašvaldības Finanšu un ekonomikas nodaļas vadītājas vietnieces amatu, pirms tam darba pieredze iegūta Krustpils novada pašvaldības Finanšu un grāmatvedības, kā arī Attīstības nodaļās. Voltmanei ir profesionālais maģistra grāds finansēs.

Kā prioritātes Attīstības pārvaldes vadītāja amatā Voltmane uzsver plānot vienmērīgu novada teritorijas un infrastruktūras attīstību Jēkabpils novadā, aktīvu darbu pie ES fondu finansējuma piesaistes un saliedētas komandas veidošanu.

Voltmane amata pienākumus sāka pildīt šodien, līdz ar apstiprināšanu amatā.

Foto: jekabpils.lv

Komentāri (0-4/4)

  • Lola
    03.01.2024 20:19
    Bet Lukstam veido jaunu amatu. Deputāti klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši. Tikko tak skaļi atreferēja, ka ietaupīts daudz naudas un neaizpildītās vakances likvidētas. Bet te nevajadzīgs amats,- bet vajadzīgam cilvēkam. Kaut arī viņš ir pilnīgs nulle
  • Laimes lācis
    22.12.2023 14:09
    Kāpēc jaunus speciālistus neņem? Cik jau var vecos bīdīt.
  • Aga
    22.12.2023 10:33
    Gaidi vien darbus no visiem šitiem pietuvinātajiem. DD Rēzekni jau valsts pārbaudes izdrā... a pēc pilnas programmas. A te viss ir ok?
  • Novērotājs
    21.12.2023 16:47
    Tad jau redzēsim kāda būs darbos. Cerēsim,ka nebūs kārtējā mēbele,bet gan saimnieciska kundze un sakārtos novadā saimniecisko rūpalu

Atstājiet komentāru