2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils novada pašvaldība izsludina konkursu uz Kūku, Variešu un Krustpils pagastu pārvaldes vadītāja amatu

Jēkabpils novada pašvaldība izsludina konkursu uz Kūku, Variešu un Krustpils pagastu pārvaldes vadītāja amatu

Jēkabpils novada pašvaldība izsludina konkursu uz Kūku, Variešu un Krustpils pagastu pārvaldes vadītāja amatu, liecina pašvaldības publiskotā informācija.

Amata pienākumi būs vadīt, plānot, organizēt Kūku, Variešu un Krustpils pagastu pārvaldes darbu, nodrošināt pašvaldības pakalpojumu un informācijas pieejamību, kā arī organizēt iedzīvotāju pieņemšanu un atbilstoši savai kompetencei izskatīt iesniegumus un sūdzības, nodrošināt informācijas apriti starp pārvaldi un citām pašvaldības institūcijām, kā arī citi.

Pretendentiem jābūt otrā līmeņa augstākajai izglītībai, izpratnei un zināšanām par pašvaldības darbu kopumā, labām saskarsmes spējām un spējai risināt problēmsituācijas, kā arī citām prasmēm un zināšanām.

Pašvaldība piedāvātā mēnešalga pirms nodokļu nomaksas ir no 1400 līdz 1500 eiro.

Pieteikumi jāiesniedz pašvaldībā līdz 14.novembrim.

Līdzšinējais pārvaldes vadītājs Andris Naidovskis bija par Kūku pagasta, Variešu pagasta, Krustpils pagasta pārvaldes vadītājs kopš 2022.gada 1.janvāra. Darba attiecības ar Naidovski izbeigtas, abām pusēm vienojoties, paskaidroja pašvaldībā.


Saistīta ziņa: Jēkabpils novada pašvaldībā septembrī jau otrais gadījums, kad darbinieks savus pienākumus pilda alkohola reibumā

Atstājiet komentāru