2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jēkabpils novada pašvaldībā septembrī jau otrais gadījums, kad darbinieks savus pienākumus pilda alkohola reibumā

Jēkabpils novada pašvaldībā septembrī jau otrais gadījums, kad darbinieks savus pienākumus pilda alkohola reibumā

Jēkabpils novada pašvaldībā septembrī jau otrais gadījums, kad darbinieks darba pienākumus pilda alkohola reibumā. Pirmajā gadījumā tas bija pašvaldībai piederošās kapitālsabiedrības “Jēkabpils autobusu parks” pilsētas maršruta autobusa šoferis, kas tika pieķerts vadot autobusu 2,17 promiļu reibumā un par šo pārkāpumu atlaists no darba. Otrs gadījums fiksēts pagājušajā nedēļā, kad triju novada pagastu pārvaldes vadītājs izraisīja satiksmes negadījumu alkohola reibumā, braucot ar darba mašīnu.

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Austrumzemgales iecirkņa jautājumos Rūta Strautniece informē, ka 22. septembrī pulksten 12.08 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Kūku pagastā kāds 1971. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Škoda” un avarēja, nobraucot no ceļa braucamās daļas grāvī. Par šo notikumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Viktorija Gribuste informē, ka piektdien 22. septembrī pusdienlaikā Jēkabpils novada Kūku pagastā ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas, kas atradās grāvī, izcēla cilvēku, kuru nodeva ātrās palīudzības mediķiem. 

Komentējot notikušo Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers sacīja, ka negadījums noticis, kad pārvaldnieks savas atbildības teritorijas iedzīvotājiem izvadājis domes laikrakstu. Uldis Skreivers piebilda, ka minētais pagasta pārvaldnieks par darba pienākumu pildīšanu alkohola reibumā, kā dēļ, visticamāk, arī notika satiksmes negadījums, ir atlasts no darba. Uldis Skreivers arī atzina, ka minētais pārvaldnieks labi pildījis savus amata pienākumus, tāpēc jāizsakot nožēla, ka šāda pakļaušanās netikumam – alkohola lietošanai, turklāt vēl darba laikā, pielikusi punktu sadarbībai ar pašvaldību.

Komentāri (0-7/7)

  • ...
    30.09.2023 20:08
    Kopš jaunās vadības, jau cik gadus novada avīze nav redzēta. Kas par murgu, kad tās izvadā pa mājām. ??? Pat teksta liek aizdomāties negadījums notika pusdienlaikā, bet glabēji ieradās pēcpusdienā no kuras planētas viņi brauca.
  • Ko nu muld?
    30.09.2023 17:22
    Nav dzirdēts, ka pārvaldnieki novadā izvadātu avīzes! Avīzes stāv bibliotēkās un parvaldēs! !! Nav ko dauzīties ar pašvaldības mašīnām apkārt pa pasauli!
  • Es
    30.09.2023 11:58
    Neko sliktu par pārvaldnieku nevaru teikt. Pavasarī bija situācija, kad bija nepieciešama pārvaldnieka palīdzība. Sazvanījāmies, palīdzēja atrisināt situāciju. Paldies viņam par to!
  • Ķirbītis
    30.09.2023 11:17
    Tas tikai parāda,cik draudzīga vide domē,pret darbiniekiem izturas ļoti labi pēdiņās. Varbūt jāsāk domāt, kas priekšniecības līmenī nav kārtībā,jo zivs pūst no galvas.
  • Kiborgs
    29.09.2023 21:07
    Neko citu nevar gaidīt,kad izpilddirektore vietniece nodarbojas ar mobingu,uztausiet rakstu par skaitu,cik pašvaldības darbinieku ir izēsti pateicoties šai dāmai. No kura laika pagasta pārvaldnieks vadā avīzes,kāds paskaita cik degvielas aiziet,zelta avīzes.
    Tur jābrīnās,ka tas cilvēks vel nebij pakāries,tik aizdzēra darba stresu.
  • Tantīte
    29.09.2023 21:01
    Naidovskis tāds aktīvists izrādās.
    Kas maksās par remontu,kas,kas,iedzīvotāji.
  • Raivis
    29.09.2023 18:09
    Ok

Atstājiet komentāru