2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Notiek būvdarbi Jēkabpils 2. vidusskolas ēkās Rīgas ielā (FOTO)

ERAF līdzfinansētajā projektā “Jēkabpils vispārējās izglītības iestāžu mācību vides un infrastruktūras uzlabošana” notiek būvdarbi Jēkabpils 2. vidusskolas ēkās Rīgas ielā 192 un Rīgas ielā 200, informē pašvaldības Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas projektu vadības nodaļa.

Ir uzsākti būvdarbi Jēkabpils 2.vidusskolas jumta seguma nomaiņā un fasādes atjaunošanā Rīgas ielā 192. Tiek saremontētas un nokrāsotas ēkas fasādes to vēsturiskajā tonī, veikta durvju un jumta nomaiņa. Darbu pabeigšanas termiņš ir 2. decembris, bet sagaidāms, ka darbi tiks pabeigti jau līdz jaunā mācību gada sākumam. Darbus veic SIA “LC Būve”. Būvuzraugs – IK “Būvzinis-J”, autoruzraudzība – SIA  “AMB Design”. Līgumcena 247 116,12 EUR.

Tāpat norit būvdarbi Jēkabpils 2. vidusskolas iekštelpu un inženiertīklu atjaunošana Rīgas ielā 200. Tiks veikts skolas iekštelpu (izņemot ēdināšanas bloku un sporta zāli) remonts un inženiertīklu pārbūve. Būvdarbu pabeigšanas termiņš ir 13. novembris. Darbus veic SIA “Erbauer Group”. Būvuzraugs - IK “Būvzinis-J”, autoruzraudzība – SIA “AMB Design”, SIA “KPB Projektētājs”. Līgumcena - 81 8949,28 EUR bez PVN.

Atstājiet komentāru