2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktores amatā iecelta Valda Jermanova

Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktores amatā iecelta Valda Jermanova

Šodien, 27.aprīlī, Jēkabpils novada domes sēdē par Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktori tika iecelta Valda Jermanova.

Valda Jermanova pēc izglītības ir kordiriģente, kultūrvēsturniece un profesionālā maģistra grādu ieguvusi personālvadībā Rīgas starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā. Līdz 2022.gada rudenim  V.Jermanovas darba pieredze ir saistīta ar kultūrizglītības iestāžu vadību (Varakļānu mūzikas un mākslas skola – 16 gadi,  Ikšķiles Mūzikas un mākslas skola- 10 gadi), kā arī iepriekšējā darba pieredze saistīta ar lektora, pedagoga un koru diriģentes pienākumiem.

Pēc iecelšanas amatā Valda Jermanova komentēja: “Viens no lielākajiem šī gada izaicinājumiem ir sagatavošanās process Vispārējiem Latviešu dziesmu un deju svētkiem. Bet, pirmkārt, tā ir  iepazīšanās ar kultūras procesu virzītājiem Jēkabpils novada kuplajā kultūrdarbinieku saimē, produktīva un pozitīva sadarbība pārvaldes komandā un visā Jēkabpils novadā - aktīvi uzturot un pilnveidojot novada kultūrtelpas (sēlisko un latgalisko) tēlu, kopīgi veidojot nākotnes vīziju un  akcentējot nozīmīgo lomu kopējā Latvijas kultūrvēsturiskajā kontekstā”.

Darba attiecības Jēkabpils novada pašvaldības Kultūras pārvaldē V.Jermanova uzsāks no 10.maija.

Jau ziņots, ka ņemot vērā Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktores Antras Skuteles prombūtni, tika izsludināts konkurss uz Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktora amatu (uz noteiktu laiku). Pamatojoties uz pašvaldības nolikumā noteikto kārtību, tika organizēta pretendentu atlase. Pēc rezultātu apkopošanas konkursa komisija virzīja apstiprināšanai Jēkabpils novada domes sēdē izvirzītajām prasībām atbilstošāko pretendentu - Valdu Jermanovu.

Komentāri (0-1/1)

  • hmmmm
    28.04.2023 20:01
    Vai kārtējais melnais zirdziņš:)

Atstājiet komentāru