2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Šodien Aizkraukles rajona tiesā sāks skatīt lietu, kurā bijušais izpilddirektors Guntars Gogulis iesūdzējis Jēkabpils novada domi

Šodien Aizkraukles rajona tiesā sāks skatīt lietu, kurā bijušais izpilddirektors Guntars Gogulis iesūdzējis Jēkabpils novada domi

Šodien, 3.novembrī pulksten 14.00 Aizkraukles rajona tiesā notiks pirmā sēde, kurā bijušais Jēkabpils novada domes izpilddirektors Guntars Gogulis ir iesūdzējis Jēkabpils novada domi par viņa atlaišanu no darba.

Kā iepriekš Radio1.lv informēja Guntars Gogulis, viņš ir iesniedzis Zemgales rajona tiesā prasību pret Jēkabpils novada pašvaldību – tiesai atzīt par spēkā neesošu darba uzteikumu viņam no pašvaldības puses. Jautāts, cik ir pārliecināts par saviem panākumiem tiesvedības procesā, Guntars Gogulis sacīja, ka no 100 punktiem -  51:49 viņa labā. Guntars Gogulis arī apstiprināja, ka šobrīd nesastāv darba attiecībās.

Tāpat arī vēstīts, ka Jēkabpils novada domes septembra sēdē, priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP), atbildot opozīcijas deputātam Aivaram Krapam (LPV) par to vai kāds uzņemsies politisko atbildību, ja pašvaldība tiesā zaudēs, norādīja, ka “Mums ar Guntaru Goguli bija mutiska vienošanās gan par darba turpināšanu, gan iziešanu no šīs situācijas, viņš savu vārdu neturēja. Skatīsimies, kas būs tālāk, tas arī viss, ko es varu pateikt.”

Kā ziņots, arī pašvaldības juristi savulaik norādīja, ka veids un situācija ar bijušo novada izpilddirektoru kandidatūru izvērtēšanu, kuras rezultātā Guntaram Gogulim tika uzteikts darbs, īsti neatbilst normatīvajiem aktiem.

Guntars Gogulis pašvaldībā strādāja 24 gadus, no tiem astoņus gadus izpilddirektora amatā. Jēkabpils pilsētas pašvaldībā viņš darbu sāka 1998.gada 12.februārī kā jurists, no 2004.gada 15.jūlija tika iecelts par Juridiskā dienesta vadītāju, no 2006.gada 3.maija - par Administratīvā departamenta vadītāju. Savukārt no 2014.gada 3.aprīļa Guntars Gogulis tika iecelts par Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektoru un šī gada 13.jūnijā Jēkabpils novada dome izbeidza ar viņu darba tiesiskās attiecības.

Komentāri (0-2/2)

  • fix
    11.11.2022 15:12
    Jēkabpiliešiem atmiņa īsāka par kiviča krāniņu
  • Jēkabpilietis
    03.11.2022 18:18
    100 % uzvarēs! Es būtu priecīgs!

Atstājiet komentāru