2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils autobusu parka vadītājas amatā apstiprina Aiju Veteri

Jēkabpils autobusu parka vadītājas amatā apstiprina Aiju Veteri

Jēkabpils novada domes sēdes informatīvajā daļā pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers informēja, ka šonedēļ vajadzēja noslēgties konkursiem uz SIA “Jēkabpils autobusu parks” valdes priekšsēdētāja un SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa amatiem.

SIA “Jēkabpils autobusu parks” valdes locekļa amatā apstiprināta uzņēmuma  prokūristes amatā esošā, līdzšinējā direktora vietniece un atbildīgā par pārvadājumu maršrutu plānošanu Aija Vetere. Uldis Skreivers informēja, ka viņa no pretendentiem bijusi vispārliecinošākā.

Tik gludi nav veicies ar SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa apstiprināšanu amatā, nav izvērtēti visi kandidāti. Aizķeršanās notikusi, jo vērtēšanas komitejas loceklis Latvijas Slimnīcu biedrības valdes priekšsēdētājs Jevgēnijs Kalējs nav varējis pilnvērtīgi piedalīties sēdē, jo bija aizņemts darba darīšanās Saeimā. Viņš savu vērtējumu solījis atsūtīt šīs nedēļas beigās vai nākamās nedēļas sākumā, un tad varēšot lemt par konkrētas personas apstiprināšanu amatā.
    
Jau ziņots, ka uz slimnīcas valdes locekļa amatu bija pieteikušies septiņi pretendenti. Divus pēc kandidātu iesniegto dokumentu izvērtēšanas atzina par neatbilstošiem, piecus aicināja uz pārrunām. 

Foto: No arhīva

Komentāri (0-3/3)

  • Jo
    25.09.2022 16:04
    Algu arī samazināt par 2/3,jo darba apjoms ir samazinājies par 2/3....tāpat Jurkam arī...
  • ES
    23.09.2022 12:38
    Laikam, Zvejniekciema autobusi.
  • Aga
    23.09.2022 08:35
    Ka nav strādnieka no viņas ta nav!

Atstājiet komentāru