2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Aktuālie darbi SIA JK Namu pārvalde

Atjaunoti kāpņu telpu ieeju jumtiņi vairākām SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotajām mājām, kā arī turpinās kosmētiskie remonti un balkonu ekrānu atjaunošanas darbi.

Namu pārvaldes galvenais inženieris Jānis Antonovs informē, ka mājai Viestura ielā 14B atjaunota pamatu apmale. Atjaunošanas darbi noslēgušies arī Viesītes ielā 47. Darbus veica SIA “ALBI GROUP”. Vēl mājām Draudzības alejā 8 un 10 (attēlos: pēc un pirms), kā arī Jāņa ielā 20 un Bebru ielā 22 atjaunoti kāpņu telpu ieeju jumtiņi. Turpinās kāpņu telpu kosmētiskais remonts Ķieģeļu ielā 11: tur darbus veic Namu pārvaldes meistari.

Mājai Viestura ielā 31 SIA “Poly Systems” atjaunoja dzelzsbetona jumtu, izmantojot bezšuvju hidroizolācijas materiālu uz poliuretāna bāzes. SIA “Erbauer group” mājai Ķieģeļu ielā 13 veica balkonu ekrānu atjaunošanas darbus. Šobrīd balkonu ekrāni tiek atjaunoti K.Skaubīša ielā 20. 

Mēs strādājam, lai katrā mūsu apsaimniekotajā ēkā un tās apkārtnē iedzīvotāji justos droši, mājīgi un ērti! Paldies ikvienam, kurš novērtē mūsu paveikto un apzinās, ka tikai kopā varam sakārtot savu pilsētu!


Attēlos:
Draudzības alejas 10.mājas kāpņu telpas ieejas jumtiņš pēc atjaunošanas.
Draudzības alejas 10.mājas kāpņu telpas ieejas jumtiņš pirms atjaunošanas.

Foto: SIA JK Namu pārvalde


Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru