2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī Dolomīta un Brīvības ielas rotācijas aplī tiek uzstādīts vides objekts “Lūsis” (FOTO)

Vasaras sezonā aktīvi turpinās darbi Brīvības ielā, Jēkabpilī. Dolomīta un Brīvības ielas apļveida kustības krustojumā jau ir uzstādīts vides objekts “Lūsis”, kas tuvākajā laikā tiks pildīts ar dolomīta akmeņiem, informē pašvaldības Sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas nodaļa

Tāpat arī notiek darbi pie gājēju celiņu izbūves un ceļa pamata nesošās kārtas izbūves. Būvdarbu plānots pabeigt līdz 1. augustam.

Atgādinām, ka pārbūves ietvaros paredzēts veikt Brīvības ielas pārbūvi posmā no R. Blaumaņa ielas līdz Dolomīta ielai, pārbūvējot Brīvības un Dolomīta ielu krustojumu par rotācijas apli, to saslēdzot ar jau pārbūvēto Dolomīta ielu. Tiks izbūvēta gājēju un velosipēdistu satiksmes infrastruktūra visā pārbūvējamā posma garumā. Atbilstoši SIA”L4” projektam Brīvības ielas pārbūves darbus Jēkabpilī  veic SIA “Ošukalns”. Būvuzraudzību nodrošina SIA”GEO CONSULTANTS”. Pārbūve notiek projekta “Jēkabpils pilsētas infrastruktūras sasaiste ar TEN-T tīklu” ietvaros.

Avots: jekabpils.lv

Komentāri (0-3/3)

  • Brencis
    14.07.2022 14:20
    Ceļu apsaimniekošana Jp ir klaunu izrāde kā visu izstiept pa gadiem, kā liet asfaltu kur neviens nebrauc, kā kur brauc izveidot bedri uz augšu ar `ielāpu` un ne-uzturēt tiltu.
    Ušakovs var lepoties!
  • Braucējs
    14.07.2022 12:06
    Cik izmaksāja?
  • Braucējs
    14.07.2022 12:05
    Kas tas par drāšu pinumu?

Atstājiet komentāru