2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

SIA JK Namu pārvalde: Iedzīvotāju ērtībām uzlikti jauni soliņi un sakārtotas kāpņu telpas

SIA JK Namu pārvalde: Iedzīvotāju ērtībām uzlikti jauni soliņi un sakārtotas kāpņu telpas

Aizvadītajās nedēļās pie Namu pārvaldes apsaimniekotajām mājām uzlikti soliņi, kā arī izremontētas koplietošanas telpas un veikti citi ēku un to apkārtnes sakārtošanas darbi, portālu Radio1.lv informēja SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Mājas Rīgas ielā 227 iedzīvotāji ieguvuši gaišas, mājīgas un mūsdienīgas kāpņu telpas, kurās uzstādītas arī jaunas pastkastes un radiatori. 

Mājai Viestura ielā 31 tiek atjaunots jumta segums, Nameja ielā 34  darbi jau beigušies. Viestura 38C tiek atjaunota pamatu apmale, kā arī tiek bruģēts ieejas lievenis, savukārt Celtnieku ielā 19 pamatu apmales un atjaunošana un ieejas lieveņa bruģēšana beigusies. Pie mājām Viesītes ielā 39 un Nameja 16 iedzīvotāju ērtībām uzlikti soliņi. 

Turpinās zāles appļaušanas darbi pie Namu pārvaldes apsaimniekotajām daudzdzīvokļu mājām. Informācija par mikrorajoniem, kurus plānot pļaušana, tiek publicēta Namu pārvaldes mājaslapā www.jknp.lv un https://www.facebook.com/JekabpilsNamuparvalde. Atgādinām, ka laikapstākļu dēļ pļaušanas grafikā iespējamas izmaiņas, tāpēc aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem! Lūgums pļaušanas laikā pārvietot savus transportlīdzekļus drošā attālumā! Tas nepieciešams, lai pasargātu tos no nejaušu akmeņu radītiem bojājumiem un noklāšanas ar zāli!


Attēlā: Mājas Rīgas ielā 227 koplietošanas telpas pirms un pēc remonta.

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-3/3)

  • Ausma
    14.06.2022 23:56
    Viss jau labi, bet musu maja kapnu remonts vismaz 40 gadus nav veikts,drausmigi izskatas,gribetos zinat kad dr.aleja 14 tas tiks izdarits,maja saplaisa no augosajam tujam,kas tomer nav dizkoki,vajag labak merit,ka ari saknes boja pamatus,gaidisim atbildi,paldies
  • kads tu darbs
    14.06.2022 19:41
    haltura vien, noraksta tame lielo naudu bet padarita darba kvalitate 0
  • Jēkabpilietis
    14.06.2022 19:04
    Tas jau ir namu pārbaudes darbs. Ko tur lielīties?

Atstājiet komentāru