2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Noslēgts līgums par mājas Jēkabpilī, Celtnieku ielā 15 siltināšanas būvdarbu sākšanu

Noslēgts līgums par mājas Jēkabpilī, Celtnieku ielā 15 siltināšanas būvdarbu sākšanu

9.maijā SIA JK Namu pārvalde noslēgusi līgumu par energoefektivitātes paaugstināšanas būvdarbu sākšanu mājā Celtnieku ielā 15 (attēlā), informē SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Būvniecības līgums ir noslēgts ar Personu apvienību SIA “Riko” un SIA “Logi 24”, būvuzraudzības līgums – ar SIA “AGADOS Exertos” (būvuzraugs Astrīda Dutkeviča). 

Iesaistoties AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” DME programmā, Celtnieku ielas 15.mājas iedzīvotājiem piešķirts grants 50 procentu apmērā. Par atlikušo summu ņemts aizdevums A/S “Swedbank” ar 15 gadu atmaksas termiņu. 

Atbilstoši izstrādātajai projekta dokumentācijai mājai tiks atjaunots ēkas cokols, fasāde un jumts, siltināti bēniņi un pagrabs. Plānoti apkures, ventilācijas un ūdensvadu sistēmas atjaunošanas darbi, kā arī logu un durvju nomaiņa. Būvniecības darbus plānots sākt jūnijā, rūpīgi plānojot to secību, kas šībrīža situācijā atkarīga no būvmateriālu piegādes termiņiem.

Noslēdzoties būvdarbiem līgumā noslēgtajā termiņā - 50 nedēļās, mājas iedzīvotājiem plānots siltumenerģijas ietaupījums vairāk nekā 40 procentu apjomā. Tāpat dalība AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” programmā Celtnieku ielas 15.mājas iedzīvotājiem ļaus iegūt sakārtotu, drošu un vizuāli pievilcīgu īpašumu, tādējādi būtiski uzlabojot savus sadzīves apstākļus!

Foto: JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru