2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

SIA “Jēkabpils ūdens” klientus klātienē apkalpos gan “zaļajā režīmā”, gan “sarkanajā režīmā”

SIA “Jēkabpils ūdens” klientus klātienē apkalpos gan “zaļajā režīmā”, gan “sarkanajā režīmā”

Ņemot vērā, ka no 11. oktobra Latvijā uz trim mēnešiem izsludināta ārkārtējā situācija, lai apstādinātu Covid-19 infekcijas izplatības ātrumu, SIA “Jēkabpils ūdens” šajā laikā organizēs klientu plūsmas apkalpošanu klātienē divās vidēs: zaļajā un sarkanajā, informē SIA "Jēkabpils ūdens" administrācija.

Katru otrdienu SIA “Jēkabpils ūdens” klientus apkalpos “zaļajā režīmā” jeb drošajā vidē, tas nozīmē, ka klientiem, apmeklējot klientu apkalpošanas daļu ( Jaunā iela 60), līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam (pasei vai ID kartei) un derīgam sadarbspējīgam vakcinācijas sertifikātam.

Katru ceturtdienu SIA “Jēkabpils ūdens” klientus apkalpos “sarkanajā režīmā” jeb nedrošajā vidē, tas nozīmē, ka klients var neuzrādīt sadarbspējīgu vakcinācijas sertifikātu, bet ir jāievēro epidemioloģiskie drošības noteikumi.

Lai apmeklētu SIA “Jēkabpils ūdens” klientu apkalpošanas daļu, vizīte obligāti ir jāpiesaka iepriekš, zvanot uz tālruni 65232340. Pārējās darba dienās klienti tiks apkalpoti attālināti.

Atgādina, ka klienti katru darba dienu var sazināties ar klientu daļu arī attālināti zvanot vai rakstot:

Dažādi jautājumi t. 65232340 vai mob.t.29286891
Rakstot savus jautājumus uz e-pastu: rasma.tisevska@jekabpilsudens.lv rita.kapaca@jekabpilsudens.lv sarmite.cielava@jekabpilsudens.lv
Pieteikt ūdens skaitītāja maiņu t. 22322313
Pieteikt asenizācijas pakalpojumu t.29992375 vai dksjekabpils@gmail.com.
SIA “Jēkabpils ūdens” laboratorija, kas atrodas Daugavsalas ielā 3, Jēkabpilī klientus apkalpos tikai “sarkanajā režīmā” jeb nedrošajā vidē. Pirms laboratorijas apmeklējuma lūdzam klientus pieteikt vizīti pa tālruni: 25594846.

Apmeklējot klientu apkalpošanas centrus klātienē, jāievēro valstī noteiktie piesardzības pasākumi – jāvelk sejas maska, jāietur 2 metru distance, jādezinficē rokas. Ja ir elpceļu saslimšanas pazīmes, ir noteikta pašizolācija vai mājas karantīna – klientu apkalpošanas daļu apmeklēt nedrīkst.

Atstājiet komentāru