2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils novada mērs aicina ikvienu rūpēties par savu veselību un vakcinēties

Jēkabpils novada mērs aicina ikvienu rūpēties par savu veselību un vakcinēties

Tiekoties ar vietējo mediju žurnālistiem preses konferencē, Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) aicināja ikvienu rūpēties par savu veselību un vakcinēties.

“Redzot situāciju, kāda ir izveidojusies ar saslimšanu ar Covid- 19, gribu uzrunāt visus iedzīvotājus saistībā ar veselības jautājumiem un aicinu - lūdzu sargājiet savu veselību! Medicīnas pārstāvji informē par slimnīcas piepildījumu ar Covid-19 pacientiem. Lūgums visiem izvērtēt savu veselību, drošību un rast iespēju tie, kuri vēl nav vakcinējušies, iet vakcinēties. Tie, kuriem atļauj veselība un tie, kuri to var darīt, lūgums to darīt. Tāpat arī, saudzējot savu veselību, aicinu biežāk iet svaigā gaisā, neatrasties piepildītās telpās, pēc iespējas neapmeklēt cilvēku pulcēšanās vietas. Ir jādara viss, lai pārrautu pandēmijas uzplūdumu un, lai mēs beidzot tiktu pie normālas ikdienas sadzīves. Ārkārtas situācijas laikā pašvaldība turpinās strādāt un sniegt iedzīvotājiem visus nepieciešamos pakalpojumus,” sacīja Raivis Ragainis.

Žurnālisti jautāja, vai domes vadībā visi ir vakcinējušies, rādot piemēru. Raivis Ragainis sacīja, ka visi viņa vietnieki ir vakcinējušies, viņš pagaidām vēl neesot to darījis, bet viņš regulāri veicot Covid-19 testu.

Uz jautājumu, vai viņš varēs turpināt darbu, ja prasība no 11. oktobra ir vakcinēties publiskajā sektorā strādājošajiem visiem valsts un pašvaldības darbiniekiem? Raivis Ragainis atbildēja, ja viņš nevarēs turpināt darbu ar regulāri veiktu Covid-19  negatīvu testu, tad, iespējams, viņš būs spiests vakcinēties, bet viņam ļoti nepatīkot situācija, ka jāvakcinējas, lai varētu strādāt, ceļot vai veikt vēl citas darbības, nevis rūpējoties par savu veselību. Šādas situācijas dēļ valstī notiekot sertifikātu pirkšana un tas neesot pareizi.

Komentāri (0-10/15)

  • Annastante
    20.10.2021 11:10
    Bez adekvatas izpētes! :
    Veselīgiem cilvēkiem laist iekšā velns sazin ko, tas vienkārši ir ārprāts!
    ... un pienāk tā diena, ka tas "veselīgais"ir slimnīcā kritiskā stāvoklī. un nez ko darītu, lai pagrieztu laiku atpakaļ, un aizietu vakcinēties, bet jau par vēlu...
  • Annastante
    20.10.2021 11:08
    Ak, kāds liekulis. Vai tiesa, ka Ragainis šādā veidā nolēmis sev elektorātu savākt? Bet tad jau vajadzēja dziedāt līdzi par vakcīnas kaitīgumu, citādi viss pa tukšo, Raivi.

    Nu skaidrs, te nu ir priekšsēdis, kas domā politiski un par pašlabumu, nevis valstiski... mana balss turpmāk mīnusā.
  • kreisais
    16.10.2021 11:59
    Man folijcepurīte nespiež! Veseli cilvēki nevienu neapdraud! Ja nebizinē pa pasauli un neieved .uiņas, bet ja ļauj ļotenēm lidināties un tur arī sagrūž miljonus, uz ko paļauties nezinu.
  • Liene
    14.10.2021 10:18
    Liekulis, citiem iesaka, bet pats baidās par savu veselību.
  • ...
    12.10.2021 19:14
    Kauns pat lasīt, ko viņš tur saka. cerams, tiks atlaists.
  • Antons.
    12.10.2021 17:27
    Normāls keks tas Ragainis. Pats nav vakcinējies bet pārējiem šis aicina vakcinēties.
  • Zinātājs
    11.10.2021 20:21
    Divi no 5 vietniekiem savakcinējās tikai uzzinot valdības lēmumu, ka nedrīkstēs strādāt. Un kā tad būs ar Ragaini pēc 15.novembra?
  • Aigars
    11.10.2021 18:22
    Labdien!
    Ja tā ir taisnība un Raivis atbalsta vakcināciju,tad nožēloju,ka atbalstīju cīņā ar Krapu un balsoju par viņu un partiju.Vai tiešām Raivis lēti pārdevies Kariņco huntai un atbalsta genocīdu un totalitārismu Latvijā!???Kā mērs,ļoti spēcīgs,domā par daudzām jēkabpiliešu problēmām,bet ar to vakcinācijas atbalstu ir grāvis ļoti savu -ES-!???
  • Jēkabpilietis
    11.10.2021 18:08
    Ja nav noslēpums, par kādu naudu pilsētas mērs taisa testus. Tests uz 72 stundām maksā pāri 30 EUR.
  • diemžēl
    11.10.2021 14:39
    Nu Ragainis toč neapdraud apkārtējos. Un ne tikai Ragainis. Izzīsta TĀ slimība no pirksta! Parasts vīruss, kurš ir biji ir un būs! Smagi ir slimojuši ir visos laikos tā, ka pat gultas slimnīcā koridoros bija izlikas! Pa siem 30 gadiem samazināja slimnicu skaitu, ārsti, medpersonāla liela daļa aizbrauca prom strādāt uz Eirpoas valstīm, un lūk, rezultāts! Nav ne kur guldīt, ne kas aptekalē slimos. Eksperimentalas Potes neko ne apturēs, ne atvieglos.
12

Atstājiet komentāru