2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

SIA “JK Namu pārvalde: Nomazgāta fasāde, tiek veikti remonti un mainīta kanalizācija (FOTO)

Jēkabpilī, Bebru ielas 30.mājas fasādei šovasar nomazgāti atmosfēras putekļi. Vēl aizvadītajās nedēļās pabeigti koplietošanas telpu remonti, kāpņu telpās nomainīti radiatori, kā arī tiek atjaunota kanalizācija un likti apkures ventiļi.

Ražošanas daļas vadītājs Jānis Kārkliņš stāsta, ka māja Bebru ielā 30 ir pirmā Namu pārvaldes apsaimniekotā ēka, kurai mazgāta fasāde, taču laika gaitā to paredzēts veikt arī citām ēkām, kam tas nepieciešams. 

Pabeigts koplietošanas telpu remonts Draudzības alejā 21, vēl tiek remontētas koplietošanas telpas Bebru ielas 31.mājā. Inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs informē, ka uzlikti jauni radiatori Nameja ielas 16.mājas kāpņu telpās. Šobrīd, septembra sākumā, tiek mainītas kanalizācijas caurules Draudzības alejas 13.mājā. Bebru ielā 11 jau nomainīti apkures ventiļi, savukārt Brīvības ielā 9 darbi tuvojas noslēgumam.

Namu pārvaldē noris arī citi darbi, lai sakārtotu gan pašas ēkas, gan to apkārtni! Mums ir svarīgi, lai ikvienā mūsu mājā jūs justos ērti un droši!

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru