2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī trīs autostāvvietās ir limitēts laiks auto novietošanai. Pašvaldības policija aicina nepārkāpt noteikumus

Jēkabpilī trīs autostāvvietās ir limitēts laiks auto novietošanai. Pašvaldības policija aicina nepārkāpt noteikumus

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policija vērš autobraucēju uzmanību, ka  pilsētā ir trīs stāvvietas, kur atļauts apstāties uz noteiktu laiku!  

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis sacīja, ka autostāvvietas, kur stāvēšnas laiks limitēts ir - iekšpagalms pie Jēkabpils 2.vidusskolas, stāvlaukums pie veikala BETA Brīvības ielā un stāvlaukums pie veikala TOP Nameja ielā.

Viņš norāda, ka šādās stāvvietās ir ceļa zīme Nr. 537 “Stāvvieta” un papildzīme Nr. 840 “Stāvēšanas laiks”. Vadītājam šādās stāvvietās automobiļa salonā pie priekšējā stikla jānovieto informācija par laiku, kad transportlīdzeklis novietots stāvvietā. Tas izdarāms ar speciāla informatīvā pulksteņa (I.S. - autostāvvietai pie TOP nopērkams turpat veikalā) palīdzību vai uzrakstot laiku uz lapiņas, kad auto novietots. 

Indulis Surkulis piebilst, ka administratīvā atbildība par iepriekš minēto nosacījumu neievērošanu saskaņā ar Ceļu satiksmes likuma 57.panta 7.daļu ir naudas sods 30 eiro bez brīdinājuma izteikšanas iespējas. 

Jēkabpils policijas priekšnieks aicina būt atbildīgiem un ievērot ceļu satiksmes noteikumus!

Komentāri (0-3/3)

  • Rita
    19.05.2021 17:13
    Policijas darbinieki,beidziet izmantot auto stāvvietu pie veikala ,,Beta,, Brīvības ielā!!!Ja esat atbraukuši uz darbu policijas parvaldē,tas nenozīmē,ka savas personīgās automašīnas uz visu dienu novietojamas veikala stāvlaukumā!!!
  • Redakcija
    18.05.2021 15:20
    Lauciniek ej ravē kartupeļus!
  • Laucinieks
    17.05.2021 11:48
    Šis portāls pilnīgi nelasāms - visu laiku reklāmas. Nevar pat rakstu normāli izlasīt.

Atstājiet komentāru