2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī Kena parkā Lielajā talkā stādīs košumkrūmus

Jēkabpilī Kena parkā Lielajā talkā stādīs košumkrūmus

24. aprīlī no plkst. 9.00 – 15.00 vienlaicīgi visā Latvijā norisināsies Lielā Talka, kuras moto šogad ir: Par zaļu Latviju - katrs atsevišķi, bet visi kopā! 

Jēkabpils pilsētas pašvaldības darbinieki, ievērojot visus epidemioloģiskos norādījumus, Lielajā talkā stādīs košumkrūmus Kena parkā. Ir plānota arī atpūtas soliņu krāsošana pilsētā, laikrakstu “Ceturtdiena” informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Komunālās saimniecības nodaļas Saimniecības vadītāja Elita Vaniņa.

Ņemot vērā paaugstinātās drošības apstākļus un pašreiz noteikto sociālās distancēšanās aicinājumu, Lielā Talka šogad 24.aprīlī tiek organizēta, lielāku uzsvaru liekot uz individuālo talkošanu, kas nozīmē arī vairāk individuālo talkas vietu pieteikumu. 

Šogad iedzīvotāji aicināti doties SOLO talkā, talkojot vienatnē- pastaigājoties pa mežu, gar Daugavu vai Radžu ūdenskrātuvi, kā arī sakopjot savas mājas apkārtni. Tāpat arī DUO talkā,  talkojot divatā vai ģimenes talkā - talkojot visai ģimene jeb vienas mājsaimniecības pārstāvjiem.
 
Šogad Lielās talkas maisi būs baltā krāsā, jēkabpilieši tos bez maksas var saņemt pašvaldības  Vienas pieturas aģentūrā, piesakoties pa tālruni – 652 36777.  Savukārt pēc talkas par piepildīto talkas maisu atrašanās vietu, lūdz ziņot pa telefonu 65237660 vai rakstot uz e-pastu inguna.avotina@jekpak.lv.

Atstājiet komentāru