2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils dobes sāk rotāt pavasara puķes (FOTO)

Šonedēļ Jēkabpils pilsētas dobes un puķu podus sāk rotāt košās pavasara puķes – atraitnītes. Saskaņā ar iepirkuma līgumu SIA “Sedumi” ir uzsākuši ziedu stādīšanu deviņās vietās pilsētā, informē pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Dobes pie pulksteņa Vecpilsētas laukumā un pie pieturas “Vecpilsētas laukums” rotās lielziedu atraitnītes četros toņos - oranžas, dzeltenas, citrondzeltenas un baltas. Trešdienas tirgus laukuma dobi un divas dobes pie Krustpils kultūras nama rotās septiņu krāsu atraitnītes,  savukārt Rīgas un Kurzemes ielas rotācijas apli - oranžas atraitnītes.

Puķu podos pretī Jēkabpils pilsētas pašvaldības ēkai un pie ēkas Brīvības ielā 45  puķu podos ziedēs dažāda veida pavasara sīpolpuķes - narcises, muskares, hiacintes, tulpes u.c. Bet puķu podos pie pieminekļa "Kritušiem par Tēviju" un  pie pieminekļa R.Pārupa nacionālajiem partizāniem būs kompozīcijas no tumši sarkanām un baltām atraitnītēm.

Jūnija otrajā pusē pavasara ziedus nomainīs košas vasaras puķes, un pilsētā tiks izvietoti arī iekaramie puķupodi un ziedu kompozīcijas.

Komentāri (0-2/2)

  • Taurenītis
    15.04.2021 10:38
    Skaisti!
  • Pilsētniece
    14.04.2021 14:55
    Paldies!

Atstājiet komentāru