2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

SIA JK Namu pārvalde: Iedzīvotāji saka paldies par atjaunotajām margām!

Gaļina un Irēna, Zemgales ielas 7.mājas iemītnieces, vērsās Namu pārvaldē, lai pateiktu paldies mūsu darbiniekiem par atjaunotajām kāpņu telpas margām. 


SIA JK Namu pārvalde ražošanas daļas vadītājs Jānis Kārkliņš stāsta, ka margām veikta koka apdare, tādējādi tās padarot vizuāli pievilcīgākas, kā arī ērtākas lietošanai. Laika gaitā margu virspuse bija nolietojusies, vietām atsedzot metālu un līdz ar to, kā atzīst abas pensionāres, aukstā laikā, pieturoties pie margām, salušas rokas. Viņu gados ir diezgan grūti pārvietoties no viena stāva uz citu bez margu palīdzības, tāpēc Irēna un Gaļina pauž prieku par to, ka ikdienas gaitas kļuvušas patīkamākas arī cita iemesla dēļ: jaunās margas lieliski iederas tīrajā un sakoptajā kāpņu telpā. 

Gaļina Zemgales ielas 7.mājā dzīvo 15 gadus, Irēna uz šejieni atnāca pavisam nesen, bet abas ir ļoti apmierinātas: ir patīkami uzturēties gan kāpņu telpā, gan pagalmā. „Mums ir brīnišķīga apkopēja un sētniece Ņina Taraškeviča, kura ļoti apzinīgi veic savu darbu. Arī ļaudis, kas šeit dzīvo, lielākoties ir kārtīgi: neapzīmē sienas, cenšas savākt aiz saviem suņiem. Ir prieks šeit dzīvot!” saka mājas iedzīvotājas.

Esam gandarīti, ka cilvēki novērtē mūsu darbu, jo ikviena sakopta ēka un pagalms ne tikai raisa pozitīvas emocijas, bet arī padara skaistāku pilsētu! Un labi vārdi - tie mudina strādāt vēl labāk! 


Foto (SIA JK Namu pārvalde
Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru