2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Piektdien vēlu vakarā atjaunota apkure Jēkabpilī, Draudzības alejā, kur būvdarbu laikā tika pārrauta siltumtrase (MAINĪTS VIRSRAKSTS)

(Papildināts, pievienota pirmā rindkopa)

Piektdien vēlu vakarā tika novērsts siltumtrases Jēkabpilī, Draudzības alejā bojājums un atjaunota siltumenerģijas padeve 17 daudzdzīvokļu ēkām, informē SIA "Jēkabpils siltums" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko.

Jau ziņots, ka vakar pēcpusdienā,, būvniekiem veicot rekonstrukcijas darbus Draudzības alejā, sabojāta SIA “Jēkabpils siltums” siltumtrase. Tā rezultātā bez siltumenerģijas piegādes apkurei un karstajam ūdenim bija 17 daudzdzīvokļu mājas Draudzības alejā, Akmeņu un Pormaļa ielā, informē SIA “Jēkabpils siltums”. 

Siltumenerģija netika piegādāta šādām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām: Draudzības aleja 19; 21; 23; 24; 26; 28; Viestura iela12a; 12b;12 c; 13;  13b; 14; 14b; 16;  16a; Akmeņu iela 15b (Kamene); Pormaļa iela 39.

SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko informēja, ka uzņēmums nekavējoties uzsācis avārijas novēršanas darbus.  Šobrīd grūti prognozēt iespējamo laiku, kad siltumenerģija varētu tikt atjaunota pilnībā, bet Aleksandrs Karpenko norāda, ka uzņēmums strādā, lai pēc iespējas ātrāk atjaunotu siltumenerģijas piegādi visām ēkām un visticamāk, lielākajai daļai patērētāju, tā tiks atjaunota līdz dienas beigām.

Komentāri (0-2/2)

  • Čoms
    27.03.2021 21:10
    Karpenko, cik tas izmaksāja? Būvniekiem rēķinu nosūtīji? Nu kur var tā tik neuzmanīgi rakt....
  • Juze
    26.03.2021 17:12
    Kā vienmēr... Katru reizi, kad pilsētā pārbūvē ceļus, remontnieki kaut ko pārrauj. Es nesaprotu, vai viņiem neiedod komunikāciju plānus, vai arī viņi ir pilnīgi "tupi", ka neko no tiem nesaprot.

Atstājiet komentāru