2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jauna mēra vēlēšanas nav Jēkabpils domes darbu dienas kārtībā

Jauna mēra vēlēšanas nav Jēkabpils domes darbu dienas kārtībā

Jauna mēra ievēlēšana, no amata atkāpjoties Aivaram Krapam, pašlaik nav Jēkabpils pilsētas domes dienas kārtībā, piektdien preses konferencē žurnālistiem sacīja domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola. 

Viņa sacīja, ka saņemot informāciju par to, ka Aivaram Krapam noteikts ierobežojums ieņemt domes priekšsēdētāja amatu, notikusi diskusija ar dažiem deputātiem un uzklausīti viedokļi par situāciju. Kristīne Ozola piebilda, ka jautājumu personīgi apspriedusi ar koalīcijas deputātiem, ar opozīcijas deputātiem par to vai vajadzētu ievēlēt jaunu mēru vai arī līdz vēlēšanām var palikt tā kā ir patlaban, viņa neesot pārrunājusi, taču citi deputāti esot par šo jautāmu runājušies savā starpā.

"Viedoklis ir tāds, ka pašlaik darbs var tikt turpināts arī bez priekšsēdētāja ievēlēšanas, man pildot domes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus un vienlaikus arī veicot visus tos darbus, kas saistīti ar domes priekšsēdētāja pienākumiem," sacīja Kristīne Ozola.

Ja jautājums par jaunu mēru tomēr būs aktuāls, kolēģu atbalsta gadījumā Kristīne Ozola piekristu ieņemt šo amatu.

Vienlaikus Kristīne Ozola, kura domē ievēlēta no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK saraksta, bet vairs nav šī politiskā spēka rindās, neatklāja, no kāda saraksta startēs gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās. Paziņojumu saistībā ar šo jautājumu viņa solīja izplatīt nākamajā nedēļā.

Atstājiet komentāru