2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

SIA JK Namu pārvalde: Informatīvās plāksnes atvieglo ikdienas gaitas gan iedzīvotājiem, gan dienestiem

SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotajām mājām kopš aizvadītā gada nogales tiek uzstādītas informatīvās plāksnītes.


Plāksnītēs, kuras piestiprinātas virs ēku kāpņu telpu durvīm, norādīta iela, kāpņu telpas numurs, kā arī to dzīvokļu numuri, kuri atrodas konkrētajā kāpņu telpā. Tādējādi tiek atvieglota adreses meklēšana gan operatīvajiem dienestiem un kurjeriem, gan ciemiņiem. Jāpiebilst, ka informatīvās plāksnītes spīd tumsā un ir gaismu atstarojošas. Līdz janvāra vidum tās ir uzstādītas vairākās mājās Celtnieku, Viesītes, Brīvības, Nameja un Zemgales ielā. 

Tāpat turpinās ēku numura zīmju uzstādīšana abos sānos tām mājām, kurās ir vairāk par trim kāpņu telpām, lai ikvienam nepieciešamības gadījumā būtu vieglāk orientēties. 

Darbus informatīvo plāksnīšu izgatavošanā un uzstādīšanā veic SIA „DREX” no Jēkabpils, un tos paredzēts beigt šogad.

Līdz ar informatīvo plāksnīšu uzstādīšanu daudzdzīvokļu mājas kaut nedaudz, taču nav vairs tik bezpersoniskas, jo vizuālais akcents atsvaidzina ēkas kopējo tēlu. Iedzīvotājiem kļūst vieglāk orientēties, tādējādi ietaupot laiku, savukārt mums, namu apsaimniekotājiem, ir gandarījums par ieguldīto darbu, kas atvieglo un uzlabo cilvēku ikdienas gaitas!

Prieks, ka paveikto novērtē arī iedzīvotāji, par ko liecina sociālajā tīklā Facebook paustā pateicība: „Beidzot arī Jēkabpilī pie kāpņu telpas ieejas tiek uzstādītas informatīvās plāksnītes. Tas atvieglos dzīvi gan kurjeriem, gan operatīvajiem dienestiem, gan pašiem iedzīvotājiem. Ietaupīs laiku vajadzīgās adreses meklēšanā un beigās varbūt kādam pat izglābs dzīvību. Gribu izteikt pateicību Dailim Rencim (SIA „DREX”) par aktīvu idejas realizēšanu, kā arī kvalitatīvu plāksnīšu izgatavošanu un uzstādīšanu. Liels paldies Ainaram Vasilim (..) par šīs idejas akceptēšanu un realizāciju. Prieks, ka Jēkabpilī ir cilvēki, kuriem rūp šīs pilsētas tēls, vides kvalitāte un cilvēku labsajūta.”


Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste


Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru