2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Informācija Jēkabpils dzīvokļu īpašniekiem par izmaiņām sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksas aprēķinā

Informācija Jēkabpils dzīvokļu īpašniekiem par izmaiņām sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksas aprēķinā

Jēkabpils pilsētas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA ‘’Jēkabpils pakalpojumi’’ informē, ka, pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumiem Nr. 1013. “Kārtība, kādā dzīvokļa īpašnieks daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā norēķinās par pakalpojumiem, kas saistīti ar dzīvokļa īpašuma lietošanu” 17.4.1. apakšpunktu, no 2021.gada 1. janvāra netiek piemēroti atvieglojumi par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksu - ja dzīvoklī nav deklarēta neviena persona, aprēķinu veic kā par vienu deklarēto personu. Noteikumi attiecas uz privātpersonām, infomē SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Kūlīte.

Tas nozīmē, ka līdzšinējā kārtībā, kad dzīvokļa īpašniekam, kura dzīvoklī nav deklarēta neviena persona, netiek aprēķināta maksa par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, tiek atcelta.

Ikvienu aicinām pievērst uzmanību šīm izmaiņām. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā, aicinām sazināties ar mūsu uzņēmuma klientu norēķinu speciālisti, zvanot uz  tālr.nr. 25744435 vai rakstot elektronisku vēstuli uz e-pasta adresi rekini@jekpak.lv.

Atgādinām, ka elektroniskā rēķinu saņemšana ir visērtākais un klientiem izdevīgākais veids, ka saņemt rēķinus par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu. Lai pieteiktu šo pakalpojumu vai veiktu izmaiņas sazinieties ar klientu norēķinu speciālisti.

Komentāri (0-1/1)

  • Essss
    22.01.2021 22:12
    Tā jau ir iedzīvošanās uz iedzīvotāju rēķina, ja neviens reāli nedzīvo, nav deklarēts nav arī sadzīves atkritumu, kāpēc jāmaksā par pakalpojumu, ko neizmanto? Kur Tiesībsargs skatās?

Atstājiet komentāru