2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Pagarina pieteikšanos konkursā uz SIA JK Namu pārvalde valdes locekļa amatu

Pagarina pieteikšanos konkursā uz SIA JK Namu pārvalde valdes locekļa amatu

Jēkabpils pilsētas pašvaldība pagarinājusi pretendentu pieteikšanos konkursā uz SIA “JK Namu pārvalde” valdes locekļa amatu līdz 12.februārim. Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis informē, ka pieteikšanās pagarināta, lai dotu iespēju konkursā startēt plašākam pretendentu lokam. Viņš piebilda, ka konkursā uz citas kapitālsabiedrības vadību - SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amatu bija 11 pretendenti, kas deva iespēju plašai izvēlei uzņēmuma vadībā iecelt profesionālu un zinošu speciālistu.

Jau ziņots, ka iepriekš izsludinātais konkurss noslēdzās 2020.gada 21.decembrī ar divu pretendentu no Jēkabpils pieteikšanos. 

Tāpat arī vēstīts, ka Jēkabpils pilsētas pašvaldības kapitāla daļu turētāja pārstāvis izsludināja konkursu uz vakanto SIA JK Namu pārvalde valdes locekļa amatu. Pretendentiem ir izvirzītas vairākas prasības, tajā skaitā nevainojama reputācija, akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālo zinātņu (vadībzinībās, finansēs, ekonomikā) nozarē vai nekustamā īpašuma pārvaldīšanas jomā. Tāpat arī tiek prasīta vismaz divu gadu nepārtraukta darba pieredze vadošā amatā, labas valsts valodas zināšanas un angļu valodas zināšanas tādā apjomā, kas ļauj lasīt un rakstīt. Pretendentam nepieciešama izpratne un zināšanas par jautājumu risināšanu, kas attiecas uz kapitālsabiedrības attīstību, darbības stratēģijas plānošanu un īstenošanu, administratīvo un finanšu vadību.

Jaunajam SIA “JK Namu pārvalde” valdes loceklim jāpiemīt arī pārliecināšanas, komunikācijas un argumentācijas prasmes, spēja formulēt un prezentēt viedokli, kā arī pēja pieņemt lēmumus īsā laika posmā paaugstināta riska apstākļos un uzņemties atbildību. No jaunā valdes locekļa tiek prasītas vairākas kompetences, piemēram pozitīvu attiecību veidošana un uzturēšana, orientācija uz attīstību,  stratēģiskais redzējums, plānošana un organizēšana. Tiek prasītas vēl arī vairākas citas prasmes.

Jaunā valdes locekļa alga noteikta no 2400-3000 eiro mēnesī.

Kā iepriekš tika vēstīts, pašvaldības kapitāldaļu turētāja pārstāvis Guntars Gogulis, izvērtējot kapacitātes pastiprināšanas iespējamību SIA “JK Namu pārvalde”, pieņēma lēmumu, ka tas varētu būt augstākā līmeņa vadītājs, kas tieši nodarbotos ar dzīvojamo fondu siltināšanas projektiem. Guntars Gogulis norāda, ka tas ir ilgstošs process un gatavošanās līdzekļu apguvei nākamajā plānošanas periodā ēku siltināšanai jāuzsāk laikus. Ņemot vērā šos procesus, nolemts, ka tas varētu būt augstākā līmeņa vadītājs, kas strādās ar māju siltināšanas projektiem. Vienlaicīgi jaunais valdes loceklis ne tikai nodarbosies ar šmāju siltināšanas projektiem, viņam būs vienlaicīgi jāpalīdz arī visos citos SIA “JK Namu pārvalde”darbos un slodze starp abiem valdes locekļiem būs jāsadala.

Atstājiet komentāru