2024.gada 19. marts

Jāzeps

SIA "Jēkabpils ūdens" vadībā apstiprināts Artūrs Smagars

SIA "Jēkabpils ūdens" vadībā apstiprināts Artūrs Smagars

21.decembrī SIA “Jēkabpils ūdens” dalībnieku sapulcē par valdes locekli apstiprināts Artūrs Smagars, Radio1 redakciju informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa. 

A.Smagars ir beidzis  Rēzeknes augstskolu un ieguvis profesionālo Vides inženiera kvalifikāciju, kā arī papildus apguvis datorsistēmu tehniķa profesiju. Līdz šim A. Smagara darba pieredze ir bijusi līdzīgas kapitālsabiedrības valdē Gulbenē.

Stāšanos amatā A. Smagars komentē: “Piesakoties SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amatam, uztvēru to kā jaunu personisko izaicinājumu ar vēlmi sniegt savas zināšanas ūdens saimniecības jomā. Mans mērķis ir attīstīt un modernizēt SIA “Jēkabpils ūdens”, ieviešot jaunas tehnoloģijas ne tikai tehniskajā, bet arī administratīvajā jomā. Nākotnē SIA “Jēkabpils ūdens” redzu kā modernu, attīstītu, videi draudzīgu, sadarbības partneriem un  iedzīvotājiem ērti pieejamu sabiedrību.”

Darbu A.Smagars uzsāka 21.decembrī.
Nominācijas komisija SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amata kandidātus vērtēja divās kārtās, nominācijas process notika attālināti. Konkursa pirmajā kārtā nominācijas komisija izskatīja 11 pretendentu iesniegtos dokumentus. Uz konkursa otro kārtu izvirzīti tika pieci kandidāti. 

Nominācijas komisija 16.12.2020. tālākai izskatīšanai SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amatam virzīja divus kandidātus.

Komentāri (0-1/1)

  • Mārtiņš
    22.12.2020 22:06
    Sveicu. Ļoti labs speciālists.

Atstājiet komentāru