2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils pilsetas pašvaldība sola palīdzību novadiem cīņā ar Covid-19

Jēkabpils pilsetas pašvaldība sola palīdzību novadiem cīņā ar Covid-19

8.decembrī Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps(Attīstībai/Par) sasauca Jēkabpils sadarbības teritorijas civilās aizsardzības komisijas sēdi, liecina informācija Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājaslapā.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa informē, ka komisijas sēde tika sasaukta ar mērķi apzināt faktisko situāciju Covid-19 izplatības ierobežošanā apkārtējo novadu pašvaldībās un pārrunāt atbalsta rīcības modeļus.

Komisijas sēdē piedalījās valsts drošības struktūru, apkārtējo novadu – Krustpils, Salas, Aknīstes pašvaldību vadītāji, kā citu atbildīgo institūciju pārstāvji.
Komisijas sēdes sākumā dalībnieki apmainījās ar aktuālo informāciju saistībā ar epidemioloģiskās situāciju un Covid-19 saslimušo skaita pieaugumu reģionā, kā arī vēlreiz pārrunāja Covid-19 infekcijas ierobežošanas pamatprincipus un piesardzības pasākumus.

Komisijas sēdes noslēgumā Aivars Kraps uzsvēra: “Šobrīd sabiedrības veselība un drošība ir mūsu galvenā prioritāte. Esam viens reģions un šajā situācijā mums vienam otrs ir jāatbalsta.   Ja novadu vadītājiem ir nepieciešama palīdzība ar drošības, aizsarglīdzekļu apgādi vai varbūt ir nepieciešama jebkāda cita vajadzība, aicinu sazināties ar mums un atbalsts, iespēju robežās, tiks sniegts.”

Nākamās civilās aizsardzības komisijas sēdes tiks operatīvi sasauktas pēc nepieciešamības.

Komentāri (0-1/1)

  • Iedzīvotāja
    16.12.2020 22:33
    pereici, pareizi, pēc pusgada visi būsim viens novadiņš...

Atstājiet komentāru