2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils mērs pievienojies partijai “Latvijas attīstībai”

Jēkabpils mērs pievienojies partijai “Latvijas attīstībai”

Partijai “Latvijas attīstībai” pievienojies Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, kurš līdz šim pārstāvēja partiju "Gods kalpot mūsu Latvijai".

“Esmu pieņēmis lēmumu pievienoties, manuprāt, spēcīgākajam politiskajam spēkam Latvijā. Kopā ar partijas pieredzējušiem politiķiem veltīšu savu laiku un enerģiju konstruktīvam darbam ilgtermiņā, lai līdzsvaroti veidotu un attīstītu ilgtspējīgu Jēkabpils pilsētas un reģiona izaugsmi,” savu lēmumu paziņojumā medijiem pamatoja Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps.

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils mērs sacīja, ka ir pateicīgs politiskajam spēkam “Gods kalpot mūsu Latvijai”, kurā bijis līdz šim un  Andrejam Požarnovam par līdzšinējo sadarbību. Lēmums izvēlēties citu politisko spēku pieņemts ilgākā laika periodā, un tas radies pēc GKML apvienošanās ar Ingūnas Sudrabas politisko spēku “Atmoda”. Šādās pārmaiņās ne viss viņam bijis pieņemams.

Līdz ar partijas maiņu Aivars Kraps paudis atbalstu partijas “Latvijas attīstībai” īstenotajai reģionālajai politikai, kā arī paudis gatavību būt šī spēka komandā nākamajās pašvaldību vēlēšanās.

Atstājiet komentāru