2024.gada 19. marts

Jāzeps

SIA "Tavol" Jēkabpils reģionālajai slimnīcai šodien uzdāvāja 540 respiratorus

Jēkabpils šūšanas uzņēmums SIA "Tavol" Jēkabpils reģionālajai slimnīcai dāvinājis 540 respiratorus.

“FFP 3” respiratoru dāvinājumu Jēkabpils reģionālajai slimnīcai realizēja SIA “Tavol” sadarbībā ar Jēkabpils domes priekšsēdētāju Aivaru Krapu. 

Kā norāda SIA “Tavol” uzņēmuma pārstāve, uzņēmums sadarbojas ar vācu medicīniskā aprīkojuma ražotāju "Dräger", kas sadarbības partneriem nodrošina respiratoru kontroles kvalitāti, iepakošanu un loģistiku. 

Saņemtie respiratori novirzīti izmantošanai nodaļās, kurās veselības aprūpes pakalpojumus sniedz pacientiem, kuriem nav iespējams izslēgt COVID-19 infekcijas risku, kā arī - situācijās, kad nav iespējams ievērot abpusēju masku lietošanu.

Primāri respiratorus saņēma uzņemšanas un reanimācijas nodaļas darbinieki.

“Jēkabpils reģionālā slimnīca izsaka lielu pateicību sociāli atbildīgajam uzņēmumam SIA “Tavol” un Jēkabpils pilsētas pašvaldībai par operatīvu rīcību brīdī, kad Jēkabpils reģionā novērota COVID-19 infekcijas izplatība, tādejādi palīdzot ar nepieciešamo respiratoru rezervju nodrošināšanu slimnīcas darbiniekiem,” norāda slimnīcas valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova.

Jēkabpils reģionālā slimnīca un Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus ievērot fiziskās distancēšanās noteikumus, ievērot regulāru roku mazgāšanu un virsmu dezinfekciju, kā arī, ar atbildību pret apkārtējiem, izvērtēt pulcēšanās nepieciešamību.

Avots: Jēkabpils/Facebook
Teksts un foto: Jēkabpils/Facebook

Komentāri (0-1/1)

  • Mamma
    28.10.2020 08:24
    Ļoti pareizi. Es nevēlos, lai mani bērni saslimtu.

Atstājiet komentāru