2024.gada 19. marts

Jāzeps

Izdots rīkojums preventīvos nolūkos veikt testus vairāku Jēkabpils pašvaldības  iestāžu darbiniekiem

Izdots rīkojums preventīvos nolūkos veikt testus vairāku Jēkabpils pašvaldības iestāžu darbiniekiem

Šodien Jēkabpils pilsētas pašvaldībā notika preses konference, kurā Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps un izpilddirektors Guntars Gogulis informēja par Covid-19 izplatības ierobežojošiem pasākumiem Jēkabpilī un izdoto rīkojumu preventīvos nolūkos veikt testus vairāku Jēkabpils iestāžu darbiniekiem.

23.oktobrī Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis izdevis rīkojumu, lai veiktu preventīvus pasākumus vīrusa izplatīšanas ierobežošanai Jēkabpils pilsētā. 

Pamatojoties uz  Slimību profilakses un kontroles centra rekomendācijām pilsētas vadībai un ņemot vērā, ka Jēkabpilī uzrāda vienu no lielākajiem 14 dienu kumulatīvajiem saslimstības rādītājiem ar Covid 19 vīrusu, izvērtējot riska grupas pašvaldības iestādēs, un veicot preventīvus pasākumus vīrusa izplatīšanās ierobežošanai, uzdots no 26.10.2020. līdz 28.10.2020. veikt Covid 19 siekalu testus šādu iestāžu darbiniekiem: 
Jēkabpils Valsts ģimnāzija, 
Jēkabpils 2.vidusskola, 
Jēkabpils 3.vidusskola, 
Jēkabpils sporta skola, 
Jēkabpils Mākslas skola, 
Jēkabpils bērnu un jauniešu centrs, 
Arvīda Žilinska Jēkabpils mūzikas skola, 
Jēkabpils sociālais dienests, 
Pašvaldības policija. 

Attiecīgo struktūrvienību vadītāji organizēs testa materiāla saņemšanu no Gulbja laboratorijas, testu izdalīšanu struktūrvienību darbiniekiem,  kā arī testu saņemšanu no darbiniekiem un nodošanu Gulbja laboratorijā.

Pieņemtais lēmums balstīts uz aktīvu pašvaldības vadības komunikāciju ar Slimību profilakses un kontroles centru.

Informāciju sagatavoja
Jēkabpils pilsētas pašvaldības 
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru