2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludina ideju konkursu “Viedi risinājumi Jēkabpils pilsētai”

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludina ideju konkursu “Viedi risinājumi Jēkabpils pilsētai”

Līdz 2020.gada 19.novembrim fiziskas un juridiskas personas var iesniegt pieteikumus Jēkabpils pilsētas pašvaldības izsludinātajam ideju konkursam “Viedi risinājumi Jēkabpils pilsētai”, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.


Konkursa dalībniekiem pašvaldībā ir jāiesniedz priekšlikumi, kas ietver pasaulē aktuālus viedus risinājumus Jēkabpils pilsētai sekojošās kategorijās: administratīvā pārvalde, pilsētvide un energoresursi, izglītība, kultūrvide un sports, sociālā palīdzība, veselība un labklājība.

Konkursa mērķis - izmantojot radošo sacensību, iegūt katrai kategorijai iespējami labāko viedo risinājumu, kas, rada jēgpilnu jaunu pakalpojumu vai efektivizē esošo pakalpojumu iedzīvotājiem, ir finansiāli pamatots ar pakalpojuma lietošanas biežumu vai ekonomiskās aktivitātes veicināšanu, un ir videi draudzīgs.

Ideju konkursam ir noteikts godalgu fonds - 5000,00 EUR apmērā. Katras kategorijas labākais priekšlikums var saņemt godalgu 1000,00 EUR apmērā. Godalgu summās ir iekļauti visi nodokļi, kas saskaņā ar normatīvajiem aktiem maksājami, ņemot vērā dalībnieka statusu. Žūrijas komisija ir tiesīga mainīt noteikto godalgu sadalījumu, saglabājot kopējo godalgu fondu. Pretendents var iesniegt vienu vai vairākus priekšlikumus vienā vai vairākās kategorijās.

Sīkāka informācija par ideju konkursu ir pieejama elektroniski: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/46109 (sadaļa "Dokumenti").

Interesenti papildus jautājumus par konkursa nolikumu var uzdot līdz 9.novembrim rakstot uz e-pastu iepirkumi@jekabpils.lv.

Priekšlikumus jāiesniedz līdz 2020.gada 19.novembrim plkst.16.00 Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, Brīvības ielā 120, Jēkabpilī, 113.kabinetā,  darba dienās no plkst. 9.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 16.00.

Atstājiet komentāru