2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils domes vadība apmeklē Krustpils novadu

Jēkabpils domes vadība apmeklē Krustpils novadu


Piektdien Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, vietniece Kristīne Ozola, kā arī izpilddirektors Guntars Gogulis devās iepazīšanās vizītē uz Krustpils novadu, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pagājušajā nedēļā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā notika darba tikšanās ar apkārtējo novadu izpilddirektoriem, kuras laikā tika uzsāktas sarunas par jaunveidojamā Jēkabpils novada pašvaldību vizītēm, iepazīšanās nolūkā. Sarunās ar jaunveidojumā novada pašvaldībām iniciatīvu tās apmeklēt jau iepriekš paudis domes priekšsēdētājs A. Kraps.

Atsaucoties Krustpils novada izpilddirektora Raimonda Spēkā aicinājumam, pirmā vizīte tika organizēta Krustpils novadā.

Šodien Krustpils novada apskatē piedalījās domes priekšsēdētājs Kārlis Pabērzs, izpilddirektors Raimonds Spēks, Jēkabpils novada domes vadība, Viesītes un Aknīstes novadu pašvaldību izpilddirektori. Vizītes laikā pašvaldību pārstāvji apmeklēja Zīlānus, Mežāri, Atašieni un  Kūkas.

Vizītes norisi komentēja A.Kraps: “Lai nodrošinātu jaunā Jēkabpils novada pašvaldību darbības nepārtrauktību un pēctecību, šodien uzsāku novadu vizītes. Mans mērķis ir turpināt nodrošināt efektīvu apvienojamo novadu darbu un gūt pārliecību, ka novados tiek turpinātas konkrētas darbības, lai novadu iedzīvotājiem arī turpmāk būtu iespējas saņemt pieejamus un kvalitatīvus pakalpojumus. Šodienas vizīti Krustpils novadā plānojām, lai veidotu tiešo komunikāciju ar novadu vadību un speciālistiem, kā arī, lai iepazītos ar novada apsaimniekošanas kārtību, dzīvojamo fondu, ceļu infrastruktūru un novadu būtiskākajām problēmām. Paldies šodienas vizītes dalībniekiem par  konstruktīvām diskusijām un savstarpējo informācijas apmaiņu.”

Noslēdzot vizīti Krustpils novadā, A. Kraps informēja, ka nākamā tikšanās ar novadu vadību ir plānota 13.oktobrī Aknīstē.

Atstājiet komentāru