2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jēkabpilī 10. un 11.oktobrī būs slēgts Viestura ielas posms no Viesītes ielas līdz Jaunai ielai (SHĒMA)

Uzmanību satiksmes dalībniekiem un sabiedriskā transporta pasažieriem: 10. un 11.oktobrī tiks slēgts Viestura ielas posms no Viesītes ielas līdz Jaunai ielai, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Būvniecības nodaļa.

Sabiedriskā transporta pagaidu maršruts ies pa Viesītes ielu - Rūpniecības ielu - Jauno ielu - Viestura ielu - Jauno ielu. Esošās pieturas Viestura ielā un Viesītes ielā pret Augusta ielu slēgtas. Tuvākās esošās pieturas būs Viesītes ielā pie Rūpniecības ielas.

Darbi turpinās Viestura ielā no objekta robežas līdz Jaunā ielai (krustojums ir atvērts satiksmei), Viestura ielas posmos no Neretas ielas līdz Nameja ielai un no Nameja līdz Viestura - Viesītes ielu krustojumam.

Apbraucamais ceļš slēgtajiem posmiem aprīkots ar atbilstošām ceļa zīmēm un organizēts pa Draudzības aleju, Zemgales ielu un Neretas ielu, kā arī Nameja ielu un citas blakus esošās ielas.

Gājēju kustība nodrošināta pa esošajām ietvēm.

Komentāri (0-1/1)

  • xxl
    14.10.2020 19:54
    Slēdz un rok, slēdz un rok. Kur tad solītais asfalts Viestura ielā oktobra otrajā nedēļā? Pa dienu visā izraktās ielas garumā strādā 6,7 cilvēki. Un tā jau kopš pavasara. Varbūt vajadzētu slēgt līgumus ar nopietniem uzņēmumiem

Atstājiet komentāru