2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils mēra vietniece Kristīne Ozola apmeklē Jēkabpils dzīvnieku patversmi (FOTO)

Šodien Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola kopā ar SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāju Guntaru Leitānu apmeklēja dzīvnieku mītnes telpas un pārliecinājās par telpu sanitāro prasību atbilstību un gatavību ziemas periodam.

Kā zināms, jau tuvākajā nākotnē Jēkabpils pilsētas pašvaldībai, realizējot administratīvi teritoriālo reformu, krietni pieaugs esošā teritorija un tāpēc  laicīgi jādomā par patversmes attīstību un pieejamību jaunā novada kontekstā. Kā tikšanās laikā atzina G. Leitāns, jau šobrīd ir sākts strādāt pie patversmes attīstības koncepcijas. 

Tāpat G. Leitāns informēja, ka pagājušajā nedēļā patversmes telpās notika kārtējā Pārtikas un veterinārais dienesta pārbaude, kuras laikā netika konstatēti aizrādījumi. 

Atgādinām! 
Iedzīvotāji dzīvniekus var adoptēt bez maksas vai par brīvi izvēlētu ziedojumu. 

Ziedot var ne tikai naudas līdzekļus. Dzīvniekiem patstāvīgi nepieciešama suņu un kaķu barība, sedziņas, rotaļlietas, bļodas, avīzes un citas noderīgas lietas. Arī brīvprātīgais darbs var būt Tava artava.

Jēkabpils dzīvnieku patversme atrodas Zvaigžņu ielā 1a, Jēkabpilī.

Darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai: 8.00 – 15.00, S.-Sv.: no 9.00 līdz 12.00
Patversmes dzīvnieku uzturēšana un rūpes par tiem ir gan pacietīgs darbs, gan liels materiālais ieguldījums. Un ne vienmēr pietiek visam, kas nepieciešams. Tāpēc atgādinām, ka iedzīvotājiem ir iespēja palīdzēt patversmes mīluļiem arī ziedojot:
Ziedojumu konts: LV80UNLA0009003467779, A/S SEB banka PVN Reģ.Nr. LV45403006010. 
Ziedojumus iespējams atstāt arī ziedojumu kastītēs, kuras atrodas Jēkabpils pilsētā:
1. SIA ‘’REĀLS’’ (Citruss SPA), Kurzemes iela 8;
2. Jāņa aptieka, Rīgas iela 142;
3. Veterinārā aptieka SIA ‘’Centrs AV’’ Katoļu iela 6;
4. Ziedu salons ‘’Mimoza’’, Pasta iela 29; 
5. Veikals ZEO, Brīvības iela 116A;
6. SIA ‘’SEDUMI’’, Brīvības iela 301A;
7. Jēkabpils dzīvnieku patversme, Zvaigžņu iela 1A.
Atgādinām, ka dzīvnieka izvēle ir ne tikai atbildīgs solis jūsu dzīvē, bet arī milzīga cerība dzīvniekam iegūt pastāvīgas mājas un cilvēku, kuru mīlēt un kuram uzticēties. Tāpēc šis solis nedrīkst būt mirkļa iegriba vai spontāns lēmums!

Informāciju sagatavoja:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības 
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru