2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī fiksētie atkritumu šķirošanas laukumu piemēslošanas gadījumi tiks nodoti policijai

Jēkabpilī fiksētie atkritumu šķirošanas laukumu piemēslošanas gadījumi tiks nodoti policijai

Šorīt, 7.septembrī, Bauskas ielas atkritumu šķirošanas laukumā SIA “Jēkabpils pakalpojumi” atkritumu savākšanas operatori fiksēja kārtējo iedzīvotāju radīto nekārtību – šķirošanas konteineros samestus sadzīves atkritumus un blakus konteineriem sakrāmētus atkritumu maisus.

Šādas nekārtības itin bieži tiek pamanītas arī citos atkritumu šķirošanas laukumos. Diemžēl, ir sabiedrības daļa, kura neprot lietot laukumus, kuri ir iekārtoti, lai radītu Jēkabpils iedzīvotājiem ērtu un pieejamu sadzīvē radušos atkritumu šķirošanu.

Vēršam uzmanību, ka atkritumu šķirošanas laukumu piemēslošana un konteineru piebēršana ar nešķirotiem, netīriem, slapjiem atkritumiem ir administratīvi sodāma rīcība un fiksētie gadījumi tiek nodoti policijai.

Aicinām arī iedzīvotājus būt vērīgiem - ja pamanāt, ka kāds ņovieto atkritumus ārpus konteineriem, ziņojiet Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijai, zvanot pa tālruni 65283888.

ATGĀDINĀM – šķirošanai paredzētajos atkritumu konteineros drīkst ievietot tikai tīrus, sausus un šķirotus atkritumus (stikls, metāls, papīrs, plastmasa). Norādes par pareizu šķirošanu ir atrodamas uz laukumos esošajām informatīvajām planšetēm un uzlīmēm.

Informāciju sagatavoja:
Santa Kūlīte
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
sabiedrisko attiecību speciāliste

Komentāri (0-1/1)

  • xxxl
    10.09.2020 19:15
    Atkritumu savākšana ir JP darbs un par to maksā algu. Dariet savu darbu un mazāk gaužaties

Atstājiet komentāru