2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

No septembra Jēkabpils skolu skolēniem par braucienu pilsētas autobusā nebūs jāmaksā

No septembra Jēkabpils skolu skolēniem par braucienu pilsētas autobusā nebūs jāmaksā

No 1.septembra Jēkabpilī tiek atjaunota autobusu kustība 2. un 7.maršrutā. Autobusi kursēs darba dienās pēc iepriekš apstiprinātā grafika. Savukārt 1.maršruta autobusi no 1.septembra kursēs pa Viesītes, Viestura un Jauno ielu,  bet no 21.septembra šai maršrutā būs citas izmaiņas, portālu Radio1.lv informēja SIA “Jēkabpils autobusu parks”.

Jēkabpils autobusu parka administrācija aicina sekot informācijai SIA „Jēkabpils autobusu parks” mājaslapā jekabpilsap.lv. 

Tāpat kā iepriekšējā mācību gadā, arī šogad no 1.septembra līdz 31.maijam  visu Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestāžu un Krustpils pamatskolas skolēni Jēkabpils pilsētas maršrutu autobusos varēs braukt bez maksas. Par braucieniem nebūs jāmaksā arī tiem jauniešiem (vecumā līdz 24 gadiem), kuri mācās Jēkabpils Agrobiznesa koledžā un kuru dzīves vieta ir deklarēta Jēkabpilī. 

“Elektroniskās  braukšanas kartes skolēni saņems savās skolās pirmajā mācību nedēļā, tāpēc līdz 6.septembrim tās autobusa vadītājam var neuzrādīt. No 7.septembra, iekāpjot autobusā, vispirms jāuzrāda skolēna apliecība, tad  elektroniskā braukšanas karte jāpietuvina kases aparātam un jāsaņem braukšanas biļete. Ja rodas jautājumi, darba laikā var saņemt konsultāciju pa tālruni 28311631,  - skaidro uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis, Jaunajā mācību gadā visiem pedagogiem novēlu radošas idejas, panākumus un gandarījumu par savu darbu, skolēniem – iegūt noderīgas zināšanas, satikt jaunus draugus  un piedzīvot daudz aizraujošu notikumu, vecākiem – prieku par bērnu veiksmēm un sasniegumiem!””

Atstājiet komentāru